Cu ai nostri cum ramane?

Ucraina a fost si va ramane o regiune cu mari probleme mai ales in partea sa estica, o regiune care candva a fost colonizata artificial cu populatii de diferite etnii. Dar atrocitatile de acum s-au mai intamplat si in trecut.

Paradoxul este ca tot Odesa a fost orasul martor al acelor atrocitati numai ca atunci printre morti se numarau si romani.

Bolsevismul a fost si va ramane o ideologie criminala care dintotdeauna a provocat numai moarte si distrugere pe acest pamant. Bolsevicii nu ezita sa foloseasca orice mijloace, inclusiv terorismul, pentru a-si atinge scopurile.

Cu ai nostri cum ramane?

Indiferent de nationalitatea lor bolsevicii au fost si vor ramane cei mai odiosi criminali ai umanitatii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

Din pacate un numar urias de romani au fost ucisi cu brutalitate atat inainte de cel de-al doilea razboi mondial, in timpul sau cat si mai ales in perioada de glorie a bolsevismului in Romania 1944-1952.

Au fost omorati de multe ori oamnei nevinovati doar de frica potentialului pe care acesta il aveau.De multe ori auzim ca Romania este cu cateva zeci de ani in urma fata de occident.

Pai si de ce nu am fi daca timp de cateva zeci de ani bolsevicii au condus Romania si ne-au ucis sistematic elita?

Elitele romanesti au fost ucise miseleste ziua in amiaza mare iar in locul lor avem astazi “elite” care stau cu buzele lipite de fundul politicienilor sau marilor afaceristi securisti care s-au imbogatit furand statul roman.

Daca e sa adunam cati romani au fost ucisi de bolsevici ne dam repede seama ca romanii au avut parte de un adevarat genocid, de un adevarat holocaust. Pentru moartea romanilor cine a platit? Pe ai nostri cine ii plange?

Cu ai nostri cum ramane?

Sursa: Glasul-Moldovei.blogspot.com

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

Proiect european pentru restaurarea vechilor cetati ale Moldovei

vin mai 30 , 2014
In Soroca cetatenii orasului pot vedea cum decurg lucrarile de restaurare a vechii cetati medievale. In interiorul cetatii Soroca mai multi mesteri si zidari se straduie sa restaureze turnurile fortaretei. Au inceput cu lucrari de consolidare pentru a se putea apoi lucra in siguranta, s-a injectat ciment in structura zidariei […]
Proiect european pentru restaurarea vechilor cetati ale Moldovei

Poate vă place și:

libris.ro