Incredibil! In Romania hotii au inceput sa se fure intre ei!

Incredibil! In Romania hotii au inceput sa se fure intre ei!

Ovidiu Silaghi a fost pradat de hoti, sume importante fiind furate din casa fostului ministru.Un hot a fost furat de catre alti hoti, asta e, mai gresesc si ei saracii, in mod normal deontologia nu le permite sa se fure intre ei.

Fostul ministru PNL al transporturilor si actual traseist, pardon, actual deputat la PSD, a fost pradat de hoti. Vezi domnule daca nu ai grija cu cine te inhaitezi? Toata lumea spune despre PSD-isti ca sunt niste hoti numai dumneata te incapatanezi ca animalul ala cu urechi lungi sa nu crezi nici in ruptul capului acest lucru.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Se pare ca fostul ministru avea camere de supraveghere si sistem de alarma instalate dar care nu au functionat. Asta pare a “lucratura” de la interior, nu cumva e vorba de cei din anturaj?

Incredibil! In Romania hotii au inceput sa se fure intre ei!

Fostii sai colegi din PNL au declarat ca mai intai i-a fost furata cinstea si onoarea, apoi chiar insasi mintea,iar acum bunuri materiale si acum se intreaba daca i-a mai ramas ceva de furat.

Lui Ovidiu Silaghi nu i-a spus nimeni pana acum ca daca se baga in troaca porcilor nu doar se poate murdari ci poate chiar sfarsi mancat de porci? Speram totusi sa nu-i fi furat hotii pana si banii pe care fostul ministru trebuie sa-i dea inapoi la stat fiind banuit de delapidare.

Surse/Referinte:
http://www.stiripesurse.ro/ovidiu-silaghi-pradat-de-hoti-sume-importante-furate-din-casa-fostului-ministru/

PS: Acesta este un pamflet si trebuie privit ca atare

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

One thought on “Incredibil! In Romania hotii au inceput sa se fure intre ei!

Lasă un răspuns

Next Post

Monitorizarea retelelor de socializare de catre serviciile de informatii

Dum iun. 1 , 2014
Inca de la lansarea experimentala a retelelor de socializare s-au strans informatii despre utilizatorii acestor retele. In timp insa mijloacele de strangere a informatiilor atat de catre servicii de informatii cat si de companii private au devenit din ce in ce mai complexe. Acum se utilizeaza programe software sofisticate care […]
Monitorizarea retelelor de socializare de catre serviciile de informatii

Poate vă place și:

libris.ro