Intelegere intre Germania si Rusia privind Republica Moldova

Baconschi este perceput de romani ca omul care infaptuit minunea de la Paris, atunci cand s-au votat zeci de mii de voturi pe secunda in anul 2009 la alegerile prezidentiale.

Iata ca mai nou jurnalistul George Roncea il acuza pe Baconschi de tradarea Basarabiei pe baza documentelor Stratfor dezvaluite de Anonymous si Wikileaks. Intr-o postare pe facebook Baconschi este acuzat de catre Roncea ca ar fi tradat interesele Romaniei si ale Basarabiei facand jocurile celor doua mari puteri, Rusia si Germania intre care ar fi existat o intelegere privind sfera de influenta asupra Basarabiei.

Intelegere intre Germania si Rusia privind Republica Moldova


Fostul ministru al M.A.E. Baconschi Anatol Teodor, este perceput ca omul care l-a facut in 2009 pe Basescu presedinte, deci este unul dintre oamenii de incredere ai presedintelui Romaniei. In privinta Basarabiei presedintele s-a aratat de mai multe ori in favoarea reunirii acesteia cu Romania. Insa omul sau se pare ca este de alta parere. Intrebarea este daca poate actiona Baconschi fara aprobare in probleme atat de importante cum sunt cele legate de politica externa.

Din analiza STRATFOR, care este una dintre cele mai bine documentate agentii private de informatii si analize geopolitice si geostrategice din lume reiese ca Baconschi a dus o politica de abandonare a Republicii Moldova si de favorizare a instalarii unei guvernari pro-ruse in Basarabia.Organizatia STRATFOR este fondata si dirijata din fosti agenti din serviciile de informatii americane si britanice, fiind considerata o interfata a CIA.

Din alte emailuri interne ale STRATFOR dezvaluite de Wikileaks reiese ca pana si in randul politicienilor in Republica Moldova exista tradatori infiltrati atat in partidele aflate la putere cat si in cele din opozitie care urmeaza a fi activati in orice moment.

De altfel in acest moment in Republica Moldova se pare ca unii dintre acestia din tabere diferite s-ar fi activat deja existand diferite acuzatii de tradare atat a formatiunilor politice din care fac parte si a ideologiilor acestora cat si de tradare de tara. Daca urmarim atent presa din Republica Moldova aceste activari sunt evidente :
1) Toti tradatorii sa faca la fel ca Tkaciuc

2) Vitelul bland suge la doua vaci

3) Tkaciuc a lucrat din interior impotriva PCRM. A creat diversiuni

Romania nu face exceptie avand si ea tradatorii ei in ceea ce priveste Basarabia ; atat Baconschi, omul lui Basescu cat si Klaus Johannis omul lui Crin Antonescu cat si intreg PSD-ul in frunte cu Ponta si Iliescu sunt tradatorii intereselor Romaniei si Basarabiei.

Nu putem decat incheia prin a-i da dreptate lui Voronin si sa afirmam si noi ca cei ce canta melodia “maldavenismului” sunt cu adevarat niste tradatori. Ii putem cataloga in aceeasi categorie cu Iliescu, Ponta, Baconschi si mai nou Klaus Johannis care ne recomanda s-o lasam mai usor cu unirea.

Gurile rele zic ca de fapt pana si Klaus Johannis ar fi tot omul lui Basescu. Doar viitoarele alegeri ne vor clarifica si acest lucru. Oare politicienii romani isi amintesc de fratii de peste Prut si vorbesc despre unire doar cand au nevoie de voturi, doar in campanie electorala?

Surse:

http://www.ziaristionline.ro/2012/03/06/george-roncea-il-acuza-pe-baconschi-de-tradarea-basarabiei-pe-baza-documentelor-stratfor-dezvaluite-de-anonymus-si-wikileaks/


Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

2 thoughts on “Intelegere intre Germania si Rusia privind Republica Moldova

Lasă un răspuns

Next Post

Lege impotriva autonomiei teritoriale depusa la Parlament

lun iun. 2 , 2014
Lege impotriva autonomiei teritoriale depusa la Parlament In contextual actual geopolitic din preajma Romaniei, cand tara noastra si asa este supusa unei presiuni extraordinare atat externe cat si interne, este imperativ necesara o lege impotriva tendintelor secesioniste si separatiste care s-au dovedit a avea un impact tragic in evenimentele recente […]
Regiunea Autonoma Maghiara: Polita de asigurare a lui Stalin

Poate vă place și:

libris.ro