Incoronatii sau incornoratii lumii?

Se stie de mult timp ca multi dintre liderii mondiali sunt membrii ai unor organizatii sau societati secrete, unele dintre avand o reputatie destul de controversata.

Se remarca insa in ultimul timp ca exista un “curent” al promovarii liderilor care provin din aceste societati secrete cu ritualuri si practici pe care multi le considera oculte.

Simbolistica gesturilor nu mai este de mult ascunsa si afisata direct in public. In afara liderilor politici sunt celebritati precum muzicieni, actori, regizori, manechine, fotomodele, care promoveaza aceleasi gesturi oculte care fac trimitere la satanism si la alte religii intunecate.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Incoronatii sau incornoratii lumii?


SUA au reprezentat inca de la descoperirea continentului american un teren fertil pentru mai multe religii care fugeau de opresiunea de pe vechiul continent. Printre aceste religii au fost exportate in SUA si cultele religioase intunecate, bazate pe practici oculte si ritualuri ciudate.

Simboluri oculte cu semnificatie ascunsa stau de multe ori direct la vedere in marile metropole nord americane, sub forma unor monumente sau diferite forme de “arta” disimulata. De fapt cele mai bune locuri unde sa ascunzi asa ceva este direct la vedere, bazandu-te pe ignoranta, incultura si nestiinta multora dintre oameni.

Aceste practici au depasit de mult granitele continentului american si au fost “exportate” inapoi pe vechiul continent, multi lideri europeni fiind acum “alesi” exclusiv din randul noilor initiati, ucenici de rang inferior pentru stapanii lor transatlantici.

Internetul abunda in teorii ale conspiratiei, in dezvaluiri despre societati secrete ale unor elite cu idelogii intunecate, tenebroase, demne pentru niste adevarati printi ai intunericului. Sunt acesti printi ai intunericului incoronatii sau incornoratii lumii?

Sursa: Glasul-Moldovei.blogspot.md

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Intelegere intre Germania si Rusia privind Republica Moldova

lun iun. 2 , 2014
Baconschi este perceput de romani ca omul care infaptuit minunea de la Paris, atunci cand s-au votat zeci de mii de voturi pe secunda in anul 2009 la alegerile prezidentiale. Iata ca mai nou jurnalistul George Roncea il acuza pe Baconschi de tradarea Basarabiei pe baza documentelor Stratfor dezvaluite de Anonymous si […]
Intelegere intre Germania si Rusia privind Republica Moldova

Poate vă place și:

libris.ro