This is Spartaaaa!

This is Spartaaaa! Mare tragedie in mediul audiovizual romanesc! Unul dintre “cainii de paza ai democratiei” din Romania a ramas fara contractul de la B1 TV. Din cauza restructurarilor de la acest post de televiziune mai multi actori care pozau in paznicii statului de drept si-au pierdut posturile caldute si vor fi nevoiti sa-si caute alte angajamente.

Printre cei care au ramas cu buza umflata si afla si Andreea Pora. Adio carnati moca, adio serate si evenimente cu mancare gratis, adio mese de protocol si diurne, adio subventii pentru fituici de propaganda.

Am remarcat faptul ca imediat dupa ce au vazut ca se scufunda corabia, cei care s-au vazut fara locurile caldute de la B1 TV au schimbat imediat placa si practic au intors armele. Halal deontologie, care se “arata” la fata doar cand se intrerupe finantarea.

Andrea Pora: This is Spartaaaa!


Mircea Badea se bucura in stilul sau caracteristic in aceasta seara la emisiunea sa dar mai curand ar plange pentru ca atunci cand nu vor mai avea dupa cine arunca cu rahat s-ar putea sa le vina si celor de la Antena 3 randul sa fie maziliti.

E la fel ca si in politica. Daca Ponta ar ramane brusc fara Basescu, ar ramane practic fara “programul” sau politic si ar avea mari probleme cu electoratul care s-ar concentra atunci pe alte probleme ale Romaniei.

Din surse neconfirmate inca din pacate am aflat ca Andreea Pora ar fi iesit nervoasa din sediul B1 TV molfaind tafnoasa un carnat supradimensionat si ar fi zis uitandu-se inapoi cu manie:

“This is Spartaaaaaa!”

PS: Acesta este un pamflet si trebuie privit ca atare

Sursa: Glasul-Moldovei.blogspot.md

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Crin s-a cam ofilit. Se impute de tot treaba in politica romaneasca

mar iun. 3 , 2014
Ceva ciudat se intampla in ultimul timp in politica romaneasca si atmosfera si asa statuta si clocita din acest mediu este acum rascolita raspandind un miros ranced de putrefactie morala. Se pare ca Uioreanu era doar vistiernicul spagii si o aduna pentru cei de sus, si nu este vorba nici […]
Crin s-a cam ofilit. Se impute de tot treaba in politica romaneasca

Poate vă place și:

libris.ro