Crin s-a cam ofilit. Se impute de tot treaba in politica romaneasca

Ceva ciudat se intampla in ultimul timp in politica romaneasca si atmosfera si asa statuta si clocita din acest mediu este acum rascolita raspandind un miros ranced de putrefactie morala.

Se pare ca Uioreanu era doar vistiernicul spagii si o aduna pentru cei de sus, si nu este vorba nici despre sfinti si nici despre ingeri, ci de cei aflati mai sus in ierarhia politica. Astfel ca organizarea de care a dat dovada Uioreanu in privinta strangerii spagii din contractele pe bani publici este posibil sa fi fost sarcina de partid.

Intrebarea este daca practica era una USL-ista sau era doar pur liberala. Daca practica era valabila pentru toti membrii usl-isti atunci avem de a face cu un adevarat sistem mafiot. Circuitul spagii, atunci cand va fi si daca va fi vreodata clarificat de catre cei de la DNA ar putea dezvalui surprize de proportii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Crin s-a cam ofilit. Se impute de tot treaba in politica romaneasca

Se confirma ceea ce multi cetateni banuiau dar nu puteau dovedi: majoritatea politicienilor se aduna, se grupeaza si se organizeaza in vederea savarsirii de infractiuni. Cu alte cuvinte marea majoritate a politicienilor romani nu sunt altceva decat grupuri infractionale si de crima organizata.


E destul sa se tulbure putin aceste ape statute si insalubre ale politicii romanesti si ne trezim surprinsi de sinucideri controversate, disparitii de persoane, disparitii de fonduri imense, deturnarea de bani publici si multa, foarte multa coruptie.


Familia prezidentiala este implicata intr-un scandal de santaj cu legaturi in lumea interlopa a romilor. Ponta incepe sa tremure din cauza aliantei celor de dreapta al caror lider se pare ca va deveni Klaus Johannis. In randul celor de dreapta exista voci care spun ca nu este posibila fuziunea decat daca “se da foc” la gunoaie.

Crinul s-a cam ofilit. Se impute de tot treaba in politica romaneasca…

Surse/Referinte:

http://www.stiripesurse.ro/surse-circuitul-spagii-l-a-turnat-uioreanu-pe-crin-la-dna/

Sursa: Glasul-Moldovei.blogspot.md

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Rosii importate din Turcia distruse in Republica Moldova

mie iun. 4 , 2014
Un lot de 19 tone de rosii importate din Turcia au fost distruse de catre autoritatiel din Republica Moldova. Potrivit reprezentantilor Agentiei Nationale pentru Siguranta Alimentelor (ANSA), in acest lot de legume a fost depistata insecta Tuta Absoluta, aflata sub carantina in Republica Moldova. Tuta Absoluta, cunoscuta fermierilor si agricultorilor […]
Rosii importate din Turcia distruse in Republica Moldova - TUTA ABSOLUTA

Poate vă place și:

libris.ro