RSS

La 21 octombrie 1940 o comisie m…

Pe data de 21 octomb…

Bolșevism la Iași sub masca femi…

Aceleași feministe c…

USR este un partid de infractori…

Spre deosebire de "a…

Noi încercări de intimidare a pr…

"Nu se lasă, merge î…

Ce se urmărește de fapt? Anihila…

"În august la CNCD, …

„Purtătorul de geantă al lui Mir…

În urmă cu câțiva an…

FAO: Sunt necesari pași importan…

Sunt necesari pași i…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

UDMR trebuie interzis la fel ca PCR si scos in afara legii

Print Friendly, PDF & Email

Romania are nevoie de politicieni patrioti pentru ca marea majoritate a politicienilor romani actual sunt lasi sau sunt vanduti si tradatori. UDMR trebuie scos in afara legii dupa modelul interzicerii Partidului Comunist Roman.

Inca de la infiintarea sa aceasta grupare a dus un razboi al nervilor, o continuua sfidare la adresa Romaniei si a romanilor. Totusi aici inca mai este Romania si nu Ungaria. Toate celelalte minoritati inteleg asta si nu au aceleasi pretentii impertinente si neconstitutionale.Si sunt in tara noastra minoritati chiar mai numeroase decat maghiarii, spre exemplu minoritatea roma, care nu actioneaza subversiv impotriva statului unitar national roman asa cum o face UDMR.

O grupare care militeaza ca mormintele bunicilor mei aflate la 700 de km de locul in care locuiesc acum sa se afle curand intr-o noua tara este ILEGALA! O formatiune politica ce este creata pe criterii etnice si care militeaza pentru dezmembrarea statului este ILEGALA!

O grupare a carui lider a fost numit minstru al culturii si care a alocat 98% din fonduri catre monumente maghiare si doar 2% pentru cele romanesti este ILEGALA! O grupare care promoveaza cu fanatism atitudini si ideologii extremiste, iredentiste si soviniste este ILEGALA!

O grupare care a santajat fiecare guvernare din Romania si s-a opus reformelor cu fiecare ocazie pe care a avut-o este ILEGALA!

Aceasta grupare a sapat continuu la fundatia statului unitar national roman ba chiar au atacat adeseori pana si Constitutia Romaniei! Politicienii romani care au permis atacurile acestei formatiuni impotriva Constitutiei Romaniei sunt de asemenea si ei tradatori!

Semnati petitia prin care cerem desfiintarea UDMR dupa modelul interzicerii Partidului Comunist Roman:

www.petitieonline.com/cerem_desfiintarea_udmr_pentru_subminarea_puterii_de_stat

UDMR trebuie interzis la fel ca PCR si scos in afara legii

UDMR trebuie interzis la fel ca PCR si scos in afara legii


Comentarii

comentarii

shop.yellowstore.ro
Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
evomag.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Comodo SSL