libris.ro

Atentie – Soros urmareste atent si Republica Moldova!

Atentie – Soros urmareste atent si Republica Moldova!

De ce il intereseaza atat de mult Ucraina si Republica Moldova pe George Soros pe numele sau adevarat Gyorgy Schwartz, evreu ungur, nascut la Budapesta? Dupa cum el singur a afirmat-o, nu s-ar da in laturi de la nici o actiune in folosul Ungariei asa ca el este initiatorul unor actiuni ascunse sub imaginea falsa a filantropiei, menite sa destabilizeze tarile vecinei Ungariei pentru ca aceasta sa poata recastiga teritorii pe care le pretinde de la tarile din jur.

De la Ucraina ungurii doresc regiunea Zakarpatia sau Transcarpatia dupa cum mai este cunoscuta. George Soros a recunoscut in presa americana faptul ca el este papusarul din spatele actiunilor subversive din Ucraina. Soros a finantat asemenea actiuni de destabilizare si anarhie si in alte tari precum Romania, Slovacia sau spatiul fostei Iugoslavii.

Morton Abramowitz, director al institutului Carnegie Endowment for International Peace, l-a numit „singurul om din Statele Unite care are propria politica externa si care poate sa o implementeze”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Bine, o sa ne intrebati care este legatura cu Republica Moldova, pentru ca aceasta tara nu are granita comuna cu Ungaria deci ce interes ar avea Soros legat de aceasta tara? Conform politicii externe gandite de Soros pentru aceasta zona geografica, el doreste ca Republica Moldova sa nu se uneasca cu Romania, cel putin nu pana Transilvania nu se rupe de Romania si este anexata de catre Ungaria.

Soros manifesta un interes major legat de acordarea cetateniei romane pentru basarabenii din Republica Moldova. Cresterea numarului de cetateni romani ar duce la lipsa ONG-ului santajist al UDMR-ului din Parlamentul Romaniei fiindca nu ar mai atinge pargul electoral si ar disparea de pe scena politica romaneasca exact ca magarul in ceata.

Atentie – Soros urmareste atent si Republica Moldova!

Fundatiile si organizatiile lui Soros din estul Europei au primit „directiva” de a „studia” si monitoriza numarul cetateniilor romane acordate moldovenilor din Republica Moldova, iar unele trusturi de presa, diversi jurnalisti sau oameni din mass media au fost platiti sa militeze mai mult sau mai putin pe fata impotriva fenomenului acordarii cetateniei romanesti catre basarabeni sau acordarea burselor pentru elevii si studentii basarabeni.

In acelasi timp Soros a intensificat finantarea gruparilor si elementelor care militeaza pentru autonomie, fie ea economica sau teritoriala pentru Transilvania sau macar numai pentru asa zisul Tinut Secuiesc.

Marirea numarului de cetateni romani de etnie romana peste noapte este un gand care il sperie pe Soros si care incepe sa reprezinte un obstacol in calea planurilor sale pentru Transilvania. Asadar, atentie! Soros urmareste atent si Republica Moldova si nu ar fi de mirare sa incerce sa tulbure apele si acolo!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info