Ceausescu a avut imunitate?

Ceausescu a avut imunitate?

Ceausescu a fost impuscat sub acuzatia de subminare a economiei, a puterii de stat si de genocid. Dar Ceausescu n-a avut imunitate! Unde dracu scrie ca acest „ceva” care sta acum pe scaunul presedintelui are imunitate? El nici macar nu mai detine functia de presedinte ci este mentinut fraudulos pe aceasta pozitie de interese straine, de cancelarii externe.

Romanii au avut nevoie cumva de o aprobare de undeva pentru a ridica imunitatea lui Ceausescu? Dupa incidentul cu amenintarea mafiota a Gabrielei Firea acest individ se poate trezi intr-o zi cu fata la cearsaf sau sa sufere de o betie crunta si sa traga cu o pusca in cineva ca doar are imunitate nu? Si al dracu nu ai ce sa ii faci!

Ceausescu a avut imunitate?

[one_half][/one_half]Pai in ritmul asta poate il apuca dementa si ne impusca pe toti cei care il acuzam ca doar are imunitate! Sictir cat incape bai mafiotule! Daț unde naiba s-a mai pomenit ca mafiotii au imunitate? Da’ ce te crezi cumva intr-un film american unde se ofera imunitate mafiotilor de catre FBI?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Sictir cat incape mafiotule! Ai taiat salarii si pensii si in acelasi timp ai tainuit smenurile lui fratetu’ cu interlopii nu? Justitia o sa fie independenta doar cand tu o sa ajungi la racoare langa fratele tau, pentru a reintregi „famiglia” de mafioti.

Ai ales intre fratetu’ si justitie? Pai asta inseamna ca aveai de ales nu? Da’ ce faci tu aici mai mafiotule? Joci bambilici cu justitia din Romania? Adica dai senzatia ca puteai s-o influentezi daca voia muschiul tau nu? Sictir mafiotule si mars la parnaie ca acolo este locul celor ca tine!

PS: Acesta este un pamflet (putin mai altfel) si trebuie privit ca atare. Orice asemanare cu personaje si persoane reale este pur intamplatoare

Sursa: Glasul-Moldovei.blogspot.com

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info