RSS

Dezrobirea sufletească a românil…

V-ați întrebat vreod…

Deputatul Daniel Gheorghe: Probl…

"Un alt monstru sub-…

Un diplomat de carieră sibian de…

Deși au existat voci…

Lansare de carte la Baia Mare pe…

Miercuri, 21 august …

România nu are voie să aibă un a…

Deși românii ar fi t…

"Societatea deschisă" te vrea pr…

Aproape toate ploșni…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

PCR Exista! Acum si in Republica Moldova

Print Friendly, PDF & Email

Tinem sa va dam o veste care pentru unii dintre voi o să fie șocantă. S-a inființat partidul PCR! Și nu este așa cum v-ați fi așteptat, ca acesta să fie inființat la inițiativa lui Iliescu și a lui Băsescu, bravi activiști și reprezentanți de frunte atât in comunism cât și în neocomunism ci este vorba de inființarea și înregistrarea la Ministerul Justitiei al Republicii Moldova a Partidului Comunist Reformator din Moldova (PCR).

Conform ziarulnational.md, noua formatiune politică numără peste 4 500 de membri și este condusă de Ruslan Popa, fost membru al Partidului Comuniștilor.

PCR Exista! Acum si in Republica Moldova

Noul partid are deja propriile simboluri: drapel, imn și emblemă adoptate încă din luna mai. Simbolul permanent al acestui partid este format dintr-un spic de grâu, ciocanul și o stea.

În Republica Moldova au fost înregistrate până acum 41 de partide politice. Numai din 2010 până astazi au fost înființate și înregistrate un număr de 13 partide politice.

Nota noastra: este o imensa ironie ca numele abreviat al unui partid din Republica Moldova sa semene atat de mult cu numele partidului unic ce a guvernat celalalt stat romanesc de dincolo de Prut pentru cateva decenii bune. Probabil Iliescu este printre cei mai fericiti oameni din Romania ca PCR-ul prinde iarasi viata, chiar daca o face pe o “mosie” mai mica.


Sursa:

1) http://ziarulnational.md/inca-un-partid-in-r-moldova/

PS: Acesta este un pamflet si trebuie privit ca atare

Sursa: Glasul-Moldovei.blogspot.md


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
sibello.net

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Comodo SSL