Cine pupa poala popii?

Romania a ajuns in situatia in care este acum si din cauza ca mafiotul care isi zice acum de unul singur presedinte al Romaniei s-a caciulit si pupat tot ce a apucat prin “Ieuropa” injosind astfel nu doar institutia prezidentiala a Romaniei ci si cetatenii romani care au ajuns sa fie la fel de huliti si de discreditati prin presa “ieuropeana”, poate mult mai mult decat e cazul uneori.

Pai cine sa-i apere pe romanii dusi la munca in strainatate, plecati tocmai din cauza mafiotului care-si spune acum presedinte si care are statut de limax atunci cand participa cu incapatanare la orice reuniuni sau intruniri ale liderilor europeni la care in mod normal nu ar avea ce cauta?

Daca pana si el, cel care a uzurpat pozitia de presedinte al Romaniei si care ar trebui sa aiba un statut si o pozitie demna de a-i reprezenta pe romani in fata “Ieuropei” cauta sa pupe poala popii si sa mai vanda cate ceva din resursele Romaniei pe nimic, numai sa fie acceptat sa se gudure pe langa fusta si flatulentele lui madam Merkel, ce sa mai zici de cum ne vad pe noi romanii de rand cei din strainatate?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Cine pupa poala popii?

Victor Viorel Tonta este celalalt politician roman care isi tarie oghelele ca un mos impotent prin cancelariile sau institutiile “ieuropene” si care accepta cu o privire retardata tot felul de liste si de porunci, pacturi de coabitare si sa fie dojenit de catre liderii “ieuropeni” de parca ar fi ultima potaie maidaneza care-si face veacul de obicei prin spatele Garii de Nord din Bucuresti.

Deci cat o sa mai “aleaga” romanii pupatori de astia de “poala”? Chiar nu vrem si noi romanii sa fim tratati cu demnitate si cu respect de catre celelalte tari “ieuropene”? Nu trebui cautata coada pesteului caci pestele se impute de obicei de la CAP!

PS: acesta este un pamflet si trebuie privit ca atare

Sursa: Glasul-Moldovei.blogspot.md

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Latrina 3 si Labe 1 TV

lun iun. 30 , 2014
La un moment dat Adrian Pintea spunea: “Trăiți, bă, că de murit nu-i nici o scofală”. Așadar și noi vă spunem tot la fel: trăiți, bă, ca de belit ochii la Latrina 3 și Labe 1 TV nu-i nici o scofală. Sunt cele mai de rahat televiziuni propagandistice de care […]
Latrina 3 si Labe 1 TV

Poate vă place și:

libris.ro