libris.ro

Latrina 3 si Labe 1 TV

Latrina 3 si Labe 1 TV

La un moment dat Adrian Pintea spunea: „Trăiți, bă, că de murit nu-i nici o scofală”. Așadar și noi vă spunem tot la fel: trăiți, bă, ca de belit ochii la Latrina 3 și Labe 1 TV nu-i nici o scofală. Sunt cele mai de rahat televiziuni propagandistice de care au avut vreodată parte românii. În loc să fie niste adevărați câini de pază ai democrației aceste doua posturi s-au transformat in niste trompete pline de pupincuristi și slugi obediente ale unor mafioti și politicieni care sprijină mafioții.

Ați auzit cumva pupincuriștii de la aceste două televiziuni să condamne clar și răspicat ceea ce se întâmplă la Pungești și în cazul dezbaterilor pe tema gazelor de șist? Dacă e să vorbim strict de bani și de audiență, cu niște emisiuni legate de tema gazelor de șist și a abuzurilor ce se întâmplau acolo ar fi putut face o audiență record. Dar asta nu s-a întâmplat și nici nu cred ca se va întâmpla vreodată nici măcar dacă vor începe să moară cândva animale sau oameni în zonele afectate de exploatarea gazelor de șist.

Latrina 3 si Labe 1 TV


Aici se vede practic faptul că televiziunile sunt sub control politic și zac în aceeasi mizerie și cloacă pestilentă și sulfuroasă a mafiei politice și a intereselor criminale ale unor politicieni netrebnici, trădători de neam și de țară.

Stau toată ziua și manâncă rahat numai despre cancanuri politice și bârfe sau chestiuni cu care să mai știrbească zilnic din cota de popularitate politică a unuia sau a altuia dintre politicienii pe care au primit ordin să-i împroaște cu rahat.

Aceste două „tembeliziuni” sunt croite parcă pentru a îndobitoci și a ține oamenii deconectați de la adevăratele probleme ale țării. Direcțiile lor de aruncat cu rahat sau de pupat in fund sunt stabilite de dinainte prin întâlniri făcute în mare taină, așa că românii asistă la un spectacol grotesc de circ pus în scenă de niște slugi obediente pentru a căror urechi cuvântul deontologie sună a glumă răsuflată.

Despre una dintre aceste întâlnire de taină a vorbit până și Nașul TV, și se știe de acum că televiziunile își împart în taină, fundurile de pupat și oamenii în care să arunce cu rahat. Vezi mai multe despre asta aici:
1) http://www.nasul.tv/2014/06/14/a-inceput-razboiul-mediatic-trecerea-televiziunilor-de-partea-invingatorului/
2) http://glasul.info/?p=182
3) http://www.ziarulring.ro/stiri/bucuresti/206981/Intalnire-de-taina-in-Herastrau-intre-mogulul-Paunescu-si-Nasul-Radu-Moraru

Ba chiar ai șansa să dai peste vreun „gherțoi” care este în stare să-ți spună că deontologia nu-i umple mațele pe săturate dar prin pupatul în cur sau aruncarea la comandă cu rahat în cineva se ghiftuie ca un porc, pe săturate.

Așadar și noi vă spunem încă o dată: trăiți, bă, ca de belit ochii la Latrina 3 și Labe 1 TV nu-i nici o scofală.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info