RSS

Observații astronomice cu telesc…

Comunicat de presă -…

18 Octombrie 1944: Martiri uitaț…

Masacrul de la Chili…

(VIDEO) Dezastru ecologic la mic…

La doar câteva sute …

La 16 octombrie 1916 a sosit în …

Misiunea Militară Fr…

Avem cea mai coruptă "Justiție" …

Oare să aibă loc cea…

La 15 octombrie 1451 era asasina…

Pe locul unde astăzi…

Carei, ultima brazdă. Concurs na…

Cu ocazia Zilei de 2…

Pelerinaj sau stare de asediu? A…

Pelerinaj sau stare …

Tartorul cifrelor măsluite din G…

"După cazul Laurenți…

AUR este prima formațiune politi…

"AUR, listă 100% for…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Latrina 3 si Labe 1 TV

Print Friendly, PDF & Email

La un moment dat Adrian Pintea spunea: “Trăiți, bă, că de murit nu-i nici o scofală”. Așadar și noi vă spunem tot la fel: trăiți, bă, ca de belit ochii la Latrina 3 și Labe 1 TV nu-i nici o scofală. Sunt cele mai de rahat televiziuni propagandistice de care au avut vreodată parte românii. În loc să fie niste adevărați câini de pază ai democrației aceste doua posturi s-au transformat in niste trompete pline de pupincuristi și slugi obediente ale unor mafioti și politicieni care sprijină mafioții.

Ați auzit cumva pupincuriștii de la aceste două televiziuni să condamne clar și răspicat ceea ce se întâmplă la Pungești și în cazul dezbaterilor pe tema gazelor de șist? Dacă e să vorbim strict de bani și de audiență, cu niște emisiuni legate de tema gazelor de șist și a abuzurilor ce se întâmplau acolo ar fi putut face o audiență record. Dar asta nu s-a întâmplat și nici nu cred ca se va întâmpla vreodată nici măcar dacă vor începe să moară cândva animale sau oameni în zonele afectate de exploatarea gazelor de șist.

Latrina 3 si Labe 1 TV


Aici se vede practic faptul că televiziunile sunt sub control politic și zac în aceeasi mizerie și cloacă pestilentă și sulfuroasă a mafiei politice și a intereselor criminale ale unor politicieni netrebnici, trădători de neam și de țară.

Stau toată ziua și manâncă rahat numai despre cancanuri politice și bârfe sau chestiuni cu care să mai știrbească zilnic din cota de popularitate politică a unuia sau a altuia dintre politicienii pe care au primit ordin să-i împroaște cu rahat.

Aceste două “tembeliziuni” sunt croite parcă pentru a îndobitoci și a ține oamenii deconectați de la adevăratele probleme ale țării. Direcțiile lor de aruncat cu rahat sau de pupat in fund sunt stabilite de dinainte prin întâlniri făcute în mare taină, așa că românii asistă la un spectacol grotesc de circ pus în scenă de niște slugi obediente pentru a căror urechi cuvântul deontologie sună a glumă răsuflată.

Despre una dintre aceste întâlnire de taină a vorbit până și Nașul TV, și se știe de acum că televiziunile își împart în taină, fundurile de pupat și oamenii în care să arunce cu rahat. Vezi mai multe despre asta aici:
1) http://www.nasul.tv/2014/06/14/a-inceput-razboiul-mediatic-trecerea-televiziunilor-de-partea-invingatorului/
2) https://glasul.info/?p=182
3) http://www.ziarulring.ro/stiri/bucuresti/206981/Intalnire-de-taina-in-Herastrau-intre-mogulul-Paunescu-si-Nasul-Radu-Moraru

Ba chiar ai șansa să dai peste vreun “gherțoi” care este în stare să-ți spună că deontologia nu-i umple mațele pe săturate dar prin pupatul în cur sau aruncarea la comandă cu rahat în cineva se ghiftuie ca un porc, pe săturate.

Așadar și noi vă spunem încă o dată: trăiți, bă, ca de belit ochii la Latrina 3 și Labe 1 TV nu-i nici o scofală.Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Lasă un răspuns


libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info