RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Mafiotii latini ai Europei!

Print Friendly, PDF & Email

Știm! Nouă românilor ne place sa ne lăudăm cu sângele nostru latin ori de câte ori avem ocazia, mai ales când trebuie să le povestim străinilor câte ceva despre țară și originile noastre. Cu toate că mai nou au apărut mai multe voci care afirmă că de fapt latinitatea noastră este de origine dacică noi spunem că e imposibil să nu fi ramas și “ceva puțină” latinitate romană.

Despre daci știm din izvoarele istorice grecești că erau cei mai viteji și mai drepți dintre traci. În concluzie, cei ca Traian Băsescu nu pot avea decât gena ailaltă, cum până și prenumele parcă e predestinat pentru a evidenția asta. Știm că romanii erau vestiți pentru actele lor de corupție, de trădare, de desfrâu și excese bahice: parcă ar fi exact descrierea făcută pentru un cuplu ca Traian Băsesu și Elena Udrea!

Mafiotii latini ai Europei!


E imposibil să nu fi supraviețuit în genele românilor ceva din lăcomia proverbială a romanilor altfel nu s-ar explica de ce există atât de multă corupție azi in România. Și de fapt nu doar în România, ci în întregul fost Imperiu Roman. Începând din peninsula Iberică de unde era originar până și împăratul roman Traian, cel care a cucerit Dacia, putem reface până și astăzi harta corupției până în fosta provincie romană a Daciei, exclusiv numai din corupți de origine latină.

Nu e curios dacă privim pe această hartă de mai sus că acești lideri care s-au dovedit a fi corupți completează exact tabloul latinității fostului Imperiu Roman? Fiecare provincie latină “s-a simțit” datoare sa-și desemneze propriul corupt ca reprezentant al său de seamă.

Astfel, putem reface lanțul corupției format din mafioții latini moderni ai vremurilor noastre chiar dacă Imperiul Roman a dispărut de foarte mult timp. Cu toate ca romanii au plecat de mult timp din Dacia și din alte provincii ale fostului Imperiu Roman, cetățenii acestor provincii se pare că mai plătesc până și acum tribut și taxe de parcă s-ar afla în continuare sub ocupație.

Aceste găști de corupți și de mafioți odioși au schimbat doar zicala de demult cu  “toate drumurile duc la Roma” cu cea de “toate drumurile duc la Bruxelles”. Acum ar fi un motiv in plus pentru români să ridice capul sus și să vadă că românii nu sunt cu nimic mai prejos decât ceilalți europeni chiar dacă sunt arătați mereu cu degetul, uneori chiar pe nedrept, culmea, de către niște corupți sau niște hoți mult mai mari decât v-ați fi putut închipui.


Social Links
Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info