Mafiotii latini ai Europei!

Știm! Nouă românilor ne place sa ne lăudăm cu sângele nostru latin ori de câte ori avem ocazia, mai ales când trebuie să le povestim străinilor câte ceva despre țară și originile noastre. Cu toate că mai nou au apărut mai multe voci care afirmă că de fapt latinitatea noastră este de origine dacică noi spunem că e imposibil să nu fi ramas și “ceva puțină” latinitate romană.

Despre daci știm din izvoarele istorice grecești că erau cei mai viteji și mai drepți dintre traci. În concluzie, cei ca Traian Băsescu nu pot avea decât gena ailaltă, cum până și prenumele parcă e predestinat pentru a evidenția asta. Știm că romanii erau vestiți pentru actele lor de corupție, de trădare, de desfrâu și excese bahice: parcă ar fi exact descrierea făcută pentru un cuplu ca Traian Băsesu și Elena Udrea!

Mafiotii latini ai Europei!


E imposibil să nu fi supraviețuit în genele românilor ceva din lăcomia proverbială a romanilor altfel nu s-ar explica de ce există atât de multă corupție azi in România. Și de fapt nu doar în România, ci în întregul fost Imperiu Roman. Începând din peninsula Iberică de unde era originar până și împăratul roman Traian, cel care a cucerit Dacia, putem reface până și astăzi harta corupției până în fosta provincie romană a Daciei, exclusiv numai din corupți de origine latină.

Nu e curios dacă privim pe această hartă de mai sus că acești lideri care s-au dovedit a fi corupți completează exact tabloul latinității fostului Imperiu Roman? Fiecare provincie latină “s-a simțit” datoare sa-și desemneze propriul corupt ca reprezentant al său de seamă.

Astfel, putem reface lanțul corupției format din mafioții latini moderni ai vremurilor noastre chiar dacă Imperiul Roman a dispărut de foarte mult timp. Cu toate ca romanii au plecat de mult timp din Dacia și din alte provincii ale fostului Imperiu Roman, cetățenii acestor provincii se pare că mai plătesc până și acum tribut și taxe de parcă s-ar afla în continuare sub ocupație.

Aceste găști de corupți și de mafioți odioși au schimbat doar zicala de demult cu  “toate drumurile duc la Roma” cu cea de “toate drumurile duc la Bruxelles”. Acum ar fi un motiv in plus pentru români să ridice capul sus și să vadă că românii nu sunt cu nimic mai prejos decât ceilalți europeni chiar dacă sunt arătați mereu cu degetul, uneori chiar pe nedrept, culmea, de către niște corupți sau niște hoți mult mai mari decât v-ați fi putut închipui.


Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

La Pungesti se incalca grav Constitutia Romaniei!

mie iul. 2 , 2014
În Constituția României la articolul 35 statul recunoaște dreptul pentru fiecare cetățean al țării la un mediu sănătos. Dreptul la mediu sănătos – ARTICOLUL 35 (1) Statul recunoaşte dreptul oricărei persoane la un mediu înconjurător sănătos şi echilibrat ecologic. (2) Statul asigură cadrul legislativ pentru exercitarea acestui drept. (3) Persoanele fizice […]
La Pungesti se incalca grav Constitutia Romaniei!

Poate vă place și:

libris.ro