Atentie mare la investitiile rusesti sub acoperire!

In contextul actual geopolitic multi investitori au preferat sa evite sa mai investeasca in Ucraina, Rusia, Belarus, Ungaria sau chiar pana si in Bulgaria (acolo unde socialistii sunt suspectati a fi sustinatori ai Rusiei) si s-au reorientat catre Romania.

Astfel in ultimul timp au inceput sa apara brusc mari sume de bani pe piata din Romania. Insa atat aparitia cat si disparitia brusca a unor mari surse de bani pot crea mai dezechilibre si perturbari pentru economia unei tari.

Romania trebuie sa aiba grija la investitiile rusesti subversive, sau sub acoperire. Este clar ca nu vor veni rusii direct sa investeasca ci o vor face prin companii subsidiare din alte tari sau chiar diversi “agenti” de alte nationalitati decat cea rusa. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Atentie mare la investitiile rusesti sub acoperire!

Fluxurile masive de capital care patrund in Romania sunt benefice pentru economia noastra dar daca acestea sunt doar investitii subversive sau speculative facute de rusi sub acoperire cu scopul de a controla anumite sectoare ale economiei sau ale industriei acestea se pot intoarce ca un bumerang asupra economiei romanesti.

Pana acum rusii au pus mana pe mai multe combinate siderurgice din Romania pe care le-au adus aproape pe toate in pragul falimentului. Este stiut faptul ca Romania concura direct cu spatiul ex-sovietic in acest domeniu al siderurgiei si nu este de neglijat ipoteza ca s-a dorit de la bun inceput falimentarea unor concurenti in acest domeniu.

Dar pericolul cel mai mare il reprezinta privatizarile din Romania facute fara nici o logica si care pot pune in pericol sectoare foarte importante cum ar fi cele ale companiilor furnizoare de utilitati: apa, energie electrica, energie termica, gaze, gunoi, telefonie, etc

Nu trebuie uitata actiunea subversiva a unor “fosti” agenti sovietici care furnizau carbune energetic pentru termocentralele romanesti la preturi umflate cel putin de doua ori : Spionii care ne umfla factura la intretinere.

Astfel de actiuni au fost incercate si in alte tari care au fost inainte aflate in sfera de influenta a URSS, cum ar fi de exemplu tarile baltice, dar acolo legislatia coerenta si rusofobia accentuata au balticilor a facut ca aceste lucruri sa nu fie posibile.

Asadar, trebuie mare atentie la “investitiile” rusesti sub acoperire si in mod special trebuie urmariti banii si traseul lor!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Basescu si Ponta o problema pentru securitatea nationala a Romaniei

Dum iul. 6 , 2014
Vi se par acestea imaginile unor dusmani politici de moarte? Nu vi se par mai degraba niste reuniuni ale aceluiasi “trib”? Decorul politic din Romania este in asa fel pregatit incat orice ar alege romanii tot pe dracu’ ar alege! Joe Biden avea dreptate; coruptia reprezinta un pericol la adresa […]
Basescu si Ponta o problema pentru securitatea nationala a Romaniei

Poate vă place și:

libris.ro