libris.ro

Comemorarea statului de drept

Comemorarea statului de drept

Fundatia Miscarea Populara condusa de Cristian Diaconescu a organizat o comemorare pentru a marca doi ani de la suspendarea sefului mafiot de la Cotroceni. Ce-ati facut ba? Comemorare? Pentru ce ba? Pentru incercarea romanilor de a scapa de un mafiot ca Basescu?

E o blasfemie sa folosesti acest termen de „comemorare” a unui eveniment care n-a avut loc niciodata, cand sunt atatea lucruri de comemorat in Romania asta a noastra, coborata in genuchi si care abia isi mai duce sufletul. Se poate comemora pierderea tragica a aproximativ peste 3 (trei) milioane de romani care au plecat din tara, pierderea la fel de tragica a catorva mii de fabrici, uzine si intreprinderi, pierderea si instrainarea resurselor Romaniei aproape pe nimic, distrugerea sistemelor de invatamant si de sanatate si a multor alte asemenea tragedii dar in nici un caz o lovitura de stat imaginara care zace doar in niste capete seci.

Comemorarea statului de drept


Pentru ce dracu sa faceti comemorare ba? Dar pentru romanii care nu au pensii decente, salarii decente sau locuri de munca nu faceti bre o comemorare? Pentru industria pe care ati distrus-o si ati jefuit-o impreuna cu tatucul vostru Basescu nu faceti bai ipocritilor o comemorare?

In zece ani, in care tara asta a fost sufocata de coruptie si de abuzuri de toate felurile, zece ani in care de altfel ati fost la conducerea ei impreuna cu tatucul vostru, Traian Basescu, nu v-ati gandit sa faceti o comemorare pentru toate fabricile si uzinele pe care le falimentau niste interlopi ca acel Capatana (vezi cazul Aversa) sub protectia parsiva a familiei Basescu?

Ce este cel mai grav in cazul Bercea Mondial cu mita la Mircea Basescu nu este cazul de trafic de influenta ci actiunea de faliment controlat al companiei Aversa. Din stenograme reiese foarte clar implicarea politicului in falimentarea si capusarea companiilor, fabricilor si uzinelor romanesti. Asta nu comemorati ba ipocritilor? Falimentarea si capusarea companiilor de stat romanesti nu le comemorati?

Cati romani au ramas fara locuri de munca, au ramas pe drumuri fiind dati afara din casa sau s-au sinucis sub presiunea datoriilor din cauza ultimilor zece ani de „stat de drept”? Pentru aia nu faceti o comemorare?

Cat de ipocriti si de nesimtiti puteti sa fiti cand vedeti ca milioane de oameni va scuipa, si chiar daca scuipatul nu este unul fizic cum a fost cel din cazul Zglobiu ci unul simbolic, voi va stergeti rapid si spuneti ca de fapt scuipatul a fost lovitura … de stat.La ce caractere murdare si insalubre aveti nu spala nici scuipatul intregii planete.

E o blasfemie numai sa-i auzi pomenind cuvantul „comemorare” a statului de drept cand sunt atatea de comemorat pe bune in aceasta tara.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info