Pe mana cui este Romania? Tantalaul si gogomanul

Va lasam pe dumneavostra sa decideti care este tantalaul si care este gogomanul. Deci, pe mana cui este acum Romania? Intalnirea de astazi dintre asa zisul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, asa zisul prim ministru al Romaniei si Ministrul de Finante, Ioana Petrescu, a fost un fiasco total; un film cu si pentru prosti.

Oamenii astia nu au bun simt si nici un pic de respect pentru adevaratele lor indatoriri, pentru adevaratele responsabilitati ale functiilor lor. S-au dovedit a fi amandoi niste saltimbanci de prost gust, niste paiate fara vlaga, niste marionete bolande cu gesturi de primate antropoide.

Pe mana cui este Romania? Tantalaul si gogomanul


La inceput toata lumea a propus sa avem rabdare cu aceasta tanara, investita de catre Ponta pe functia de Ministru de Finante, Ioana Petrescu, dar cu toate studiile ei facute la Harvard se dovedeste uneori (speram ca sunt doar accidente) ca fatuca asta faulteaza atat limba romana cat si limba engleza.

Acesti doi antropoizi din politica romaneasca merita scosi de catre femeile de servici cu mopul sau cu matura din palatele Cotroceni si Victoria. Ce cauta specimenele acestea la carma unei tari, si in mod special mai ales la carma Romaniei? Oare chiar am ales noi romanii de bunavoie si nesiliti de nimeni aceste specimene oribile sa conduca destinele si viitorul acestei natii?

Romania intr-adevar ar fi avut nevoie de mai multa vreme de modificarea Codului Fiscal dar nicidecum asa cum se preconizeaza. Ar trebui neaparat majorate taxele pe vilele si palatele uriase, facute dintr-o grandomanie si uneori si cu un foarte mult prost gust, pe palatele cu zeci si sute de turnulete si cu o arhitectura oribila tip kitsch, pe masinile de lux si in acelasi timp ar trebui reduse impozitele pentru masinile si mijloacele de productie, masini industriale, masini agricole si transporturi.

Ce branza a facut ponta cu “apciza” stimatei dudui Ioana Petrescu? Acum romanii trec granita si isi fac plinul rezervoarelor cu benzina din Bulgaria, Ungaria si Republica Moldova. Unde-s incasarile? La tarile vecine!

Trebuie majorate taxele pentru a treia, a patra si a “n”-a locuinta ca sa-i linistim pe cei care-si zic Nastase patru case sau “x”-case!

Asta ar fi trebuit sa se discute astazi, mai ales ca Victor Ponta este liderul unei formatiuni cu o asa zisa doctrina sociala! Nu sa stea ca tantalaul si gogomanul, unul sa stea sa se puriceasca sau sa-si faca siesta ca o maimuta din jungla amazoniana iar celalalt se se uite ca un semi-retardat aiurea pe pereti!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Revolutie cu simbrie, fabrica de revolutionari

mar iul. 15 , 2014
Acum stim cu totii ca asa zisa revolutie din ’89 nu a fost decat o lovitura de stat prin care practic s-a sabotat viitorul economic, politic si social al Romaniei. Dar totusi raman faptele; tineri nevinovati idealisti care au murit pentru ceea ce credeau ei la acel moment ca inseamana […]
Revolutie cu simbrie, fabrica de revolutionari

Poate vă place și:

libris.ro