RSS

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

PNL-eii iubesc dictatura! Or fi …

PNL-eii iubesc dicta…

Eroul Național Avram Iancu a fos…

,,Și nu e român omul…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Romania noastra cea dintre mormane

Print Friendly, PDF & Email

Primul politician roman care a vorbit in Romania pentru prima data de “mormane” a fost Petre Roman. Pentru el, inca de pe atunci, industria romaneasca reprezenta un morman de fiare vechi; dar un morman de fiare vechi pe care sa-l valorifice si sa-l transforme clasa politica tradatoare intr-o sursa de imbogatire.

Si asa s-a si intamplat: prin intermediul clasei politice corupte si tradatoare s-au jefuit industria si resursele din aceasta tara din temelii si acum aproape ca nu a mai ramas nimic din fabrici, din uzine si din resursele tarii.

Romania noastra cea dintre mormane


De curand avem familia mafiota Basescu care vorbeste despre mormane de dolari, bani folositi ca mita pentru trafic de influenta. De numele Basescu sunt legate si alte “mormane” care au apartinut odata statului roman si poporului roman:

-niste mormane care odata reprezentau flota Romaniei
-niste mormane care odata reprezentau locomotivele CFR-ului
-niste mormane care odata reprezentau vagoanele CFR-ului
-niste mormane de voturi fraudate la ambasada de la Paris
-niste mormane de dosare penale legate de numele Basescu nerezolvate
-niste mormane de proprietati retrocedate ilegal
-niste mormane de nesimtire indreptate catre poporul roman

Doar pentru aceste mormane de lucruri lipsa din “gestiunea” lui Traian Basescu cand el a indeplinit diferite functii in aparatul de stat al Romaniei trebuie recompensat cu niste mormane bune de ani de inchisoare cu executare!

Fiecare zi in plus aduce dovezi noi despre practicile mafiote ale lui Traian Basescu si ale sistemului sau mafiot, aidoma unei caracatite uriase sau a unei hidre cu nenumarate capete. Regimul Basescu a fost unul dintre cele mai nocive si parsive regimuri politice din Romania postdecembrista.

 Mai nociv decat jaful economic sistematic institutionalizat pe care l-a practicat Basescu si clica sa politica este destabilizarea institutiilor si vicierea societatii romanesti prin implementarea unui sistem de tip mafiot care s-a implantat adanc in toate domeniile si in toate institutiile statului.
Acest (ne)om este cu adevarat cancerul Romaniei si al societatii romanesti. Marlania, badarania si nesimtirea au fost ridicate de acest (ne)om la rang de virtute.

Sursa: Glasul-Moldovei.blogspot.comSite-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

1 comment

Lasă un răspuns


libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info