libris.ro

Batranul si justitia independenta

Batranul si justitia independenta

Justitia din Romania este oricum numai independenta NU! Romania se afla inca sub ocupatia si sub dominatia aceluiasi partid infect de aproape 70 de ani! Romanii ar trebui sa se afle din nou in strada strigand „Jos Comunismul!” si „Jos cu mostenitorii comunismului”! Specimene dezgustatoare ca Iliescu, Basescu, Adrian Nastase si multi altii dintre politicienii actuali nu sunt nimeni altcineva decat cei care duceau inainte de ’89 comunismul pe cele mai inalte culmi.

Pana romanii nu scapa de aceste deseuri PCR-iste si FSN-iste, Romania nu va putea merge libera pe drumul sau si va fi mereu ancorata de aceste mizerii umane care au reusit sa distruga in foarte scurt timp ceea ce au construit mai multe generatii de romani in cateva zeci de ani.

Este nevoie in primul rand de o revolutie ideologica care sa indeparteze acest cancer reprezentat de fostii comunisti, copiii si nepotii acestor comunisti care au chinuit si tortionat romanii atat in timpul comunismului cat si acum dupa 25 de ani de la asa zisa revolutie.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Se tot foloseste in ultimul timp, uneori cu o nesimtire si o ipocrizie fara margini, abuzand de acest termen pana dincolo de limitele bunului simt, termenul de „Stat de drept”. Dar atunci cand statul de drept te fura, te nedreptateste, te sufoca in taxe si impozite aberante, te minte, te jigneste, te insulta, te ignora, te abandoneaza, te exileaza din propria ta tara si … te lasa fara nici o urma de speranta pentru vremuri mai bune, se mai poate numi acesta un stat de drept? Se mai poate vorbi in aceste cazuri de justitie independenta?

Acum Justitia Independenta este doar un caine timorat, tinut din scurt in lesa de un batran de la Bucuresti. Cine este batranul? Din pacate nici macar Justitia Independenta nu ne poate spune, pentru ca este doar un caine abuzat de catre un batran cazut in patima betiei, fie ca aceasta betie reprezinta betia puterii sau betia provocata de ingerarea alcoolului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books
Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki. Amintiri din captivitate

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas

1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info