Franta ofera scutiri de impozit pentru cei care fac donatii pentru armata Israelului

O parte dintre cetatenii francezi este revoltata de faptul ca Franta ofera scutiri de taxe si impozite celor care fac donatii pentru armata Israelului. O organizatie evreiasca caritabila, numita Tsidkat Elioau, ofera suport financiar soldatilor israelieni prin intermediul donatiilor. Problema este ca pentru aceste donatii oferite armatei israeliene Franta face niste scutiri de taxe si impozite.

De pe site-ul organizatiei de caritate, www.tsidkat-eliaou.org/tsahal , se pot face diferite donatii care sa acopere costul unor anumite obiecte utilizate de soldatii israelieni, incepand de la o simpla carte religioasa de rugaciuni, alimente, ventilatoare sau bauturi racoritoare pentru grupuri de soldati formate din 10 pana la 30 de soldati.

Cu alte cuvinte, este vorba de o sponsorizare pentru razboi. Unii dintre cetatenii francezi care au vizitat acest site s-au aratat revoltati de ideea ca statul francez sponsorizeaza indirect masacrele din Gaza, din Palestina.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Franta ofera scutiri de impozit pentru cei care fac donatii pentru armata Israelului

Acesta stire nu este singurul incident cu impact negativ asupra imaginii Israelului din aceasta saptamana. Mai multe agentii de stiri au publicat articole in care au descris cum Israelul ofera burse de studii pentru studentii din diferite tari care vor posta pe retelele de socializare, forumuri, bloguri sau alte mijloace de comunicare on-line, mesaje  pozitive, de sustinere si imbunatatire a imaginii Israelului, stirbita serios de ultimele evenimente din Palestina.

In Franta au fost in ultimul timp mai multe proteste in strada indreptate atat impotriva globalizarii, a ocultei mondiale dar si impotriva politicii Israelului. Putin surprinzator este ca uneori s-au alaturat acestor proteste chiar si evrei care se declara antisionisti.

Surse:

1) http://www.ajib.fr/2014/07/soutien-armee-israelienne/
2) http://www.tsidkat-eliaou.org/tsahal/

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

One thought on “Franta ofera scutiri de impozit pentru cei care fac donatii pentru armata Israelului

Lasă un răspuns

Next Post

Comandante, ce dracu ai facut cu tara asta?

Dum iul. 27 , 2014
In anul 2009, conform unor documente dezvaluite de catre Wikileaks, in preajma alegerilor prezidentiale din Romania s-au intensificat mesajele diplomatice sau telegramele intre ambasada americana din Bucuresti si Washington. Americanii erau interesati de continuarea parteneriatului strategic cu Romania si de realizarea viitoarelor lor planuri in zona astfel ca Traian Basescu […]
Comandante, ce dracu ai facut cu tara asta?

Poate vă place și:

libris.ro