libris.ro

Singura suspendare eficienta pentru Traian Basescu, seful mafiei transpartinice din Romania

Singura suspendare eficienta pentru Traian Basescu, seful mafiei transpartinice din Romania

In toata istoria sa moderna Romania nu a mai avut un conducator mai odios si cu practici mai mafiote decat acest Traian Basescu. Romania si romanii vor putea rasufla usurati doar atunci cand suspendarea sa nu va mai fi doar una formala ci una cat mai apropiata de reprezentarea grafica de mai sus.

Daca a ajuns pana si Andreea Pora, celebra infulecatoare de carnati … basisti, sa declare ca Traian Basescu este mafiot si ca citez:”sistemul ticalosit a migrat de la Nastase la Basescu” atunci singura suspendare eficienta pentru Basescu este cea in funie.

Singura suspendare eficienta pentru Traian Basescu, seful mafiei transpartinice din Romania

Lasand la o parte ipocrizia cucoanei care pana mai ieri era o inflacarata „basiszda” gurmanda care urla vrute si nevrute ineptii, toate bineinteles in favoarea gaozarului de la TreiCoceni si in defavoarea adversarilor politici anti-basisti constatam acum ca pana si cei mai „limbisti” pseudo-intelectuali sau pseudo-gazetari se intorc impotriva matrozului chior.

Poate singurul mare adevar spus de Andreea Pora acum este faptul ca  sistemul ticalosit nu doar ca a „migrat” de la Bombonel la Baisexu’ ci el este vesnic, fiind un sistem transpartinic, unde legaturile invizibile de tip mafiot trec de bariera ideologiilor sau cea a formatiunilor politice.

Pana la urma sunt institutiile statului in Romania independente si neinfluentate in nici un fel de factori pertubatori din mediul politic, al serviciilor secrete si cel infractional? E cu adevarat justitia independenta in Romania? 

La acest moment Romania trebuie sa mai scape de inca un drac ca sa poata merge liber pe drumul ei fara a se mai uita inapoi nici macar o clipa. Au trecut 25 de ani in care Romania a batut din pacate pasul pe loc iar la conducerea tarii s-au rotit numai cei din fostul FSN, un grup mafiot organizat care nu a dat voie sa apara personaje noi in politica romaneasca si sa primeneasca o atmosfera care s-a transformat intre timp intr-o cloaca politica pestilenta si sulfuroasa.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info