La granita Romaniei este razboi si noi stam cu un dezaxat impus din exterior ca presedinte?

Siguranta statului ar trebui sa fie pe primul plan in Romania, mai ales ca la mica apropiere de granitele noastre se desfasoara un razboi poate nedeclarat, dar teribil de adevarat. Atunci de ce permitem unui neica nimeni, unui individ impus cu forta pe plan extern, sa fie in continuare asa zisul presedinte al Romaniei?

Oare nu creeaza asta o vulnerabilitate si o instabilitate profunda statului roman? Daca institutiile din tara noastra sunt bolnave de cancer atunci ele sunt deja in faza de metastaza.

Judecatori corupti fac parte din retele de mafie imobiliara in cardasie cu politicieni din toate partidele posibile. Indiferent ca vorbim de politicieni din jurul lui Ponta sau din jurul lui Basescu, multi dintre ei sunt manjiti si implicati in tot felul de afaceri necurate, coruptie sau chiar actiuni de tip mafiot.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

La granita Romaniei este razboi si noi stam cu un dezaxat impus din exterior ca presedinte?

 >
Totusi raul suprem il reprezinta Traian Basescu si mandatele in care acesta a creat si intarit un sistem mafiot asemanator cu cel din Italia anilor 80-90. Traian Basescu a devenit sinonim cu mafia, coruptia, actiunile de tip securisto-mafiotic, un regim care a semanat teroare dar nu pentru a curata societatea ci pentru a imparti “cascavalul” numai camarilei sale politice, pentru a arata cine este jupanul sau dupa cum spuneau mafiotii italieni: sa arate cine este Don sau nasul tuturor mafiotilor, fie ei din politica sau gainari direct din strada.

Am vazut deja o buna parte dintre noi imaginile de la Romania TV in care era prezentat Traian Basescu cu o reala problema si cu un tremurat necontrolat al mainilor pe care se chinuia cu greu sa il ascunda.

Nu putem sa nu facem analogia cu ultimele clipe din viata lui Hitler in care si acesta se pare ca suferea tot de Parkinson. Mai poate fi lasata tara pe mana unuia care nu isi poate controla nici propriul corp si se pare ca in ultimul timp nici propriul creier?

PS: acesta este un pamflet si trebuie privit ca atare

Sursa: Glasul-Moldovei.blogspot.md

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Victor Ponta sau Mr. Part de la Pirtesti

joi oct. 16 , 2014
In ziarul online “Tricolorul” am gasit un articol care ne-a atras atentia. De-a lungul timpului s-a speculat mult asupra originii lui Victor Ponta si s-au emis mai multe ipoteze, unele dintre ele mai mult sau mai putin verificate asa cum trebuie. Iata deci ce au aflat cei de la ziarul […]
Victor Ponta sau Mr. Part de la Pirtesti, Foto: Glasul-Moldovei.blogspot.com

Poate vă place și:

libris.ro