Victor Ponta sau Mr. Part de la Pirtesti

In ziarul online “Tricolorul” am gasit un articol care ne-a atras atentia. De-a lungul timpului s-a speculat mult asupra originii lui Victor Ponta si s-au emis mai multe ipoteze, unele dintre ele mai mult sau mai putin verificate asa cum trebuie.
Iata deci ce au aflat cei de la ziarul Tricolorul:

Publicaţia noastră a mai scris despre originile tenebroase ale familiei lui Victor Ponta. Mama lui, Cornelia Naum, se pare că e aromâncă – deşi unii susţin că e evreică, o cheamă Naumovici. Nu se prea ştie mare lucru despre tatăl lui. Iată ce ne-a comunicat un personaj cunoscut: 

„Ţiganii din comuna suceveană Pîrteşti se laudă aşa: «Ponta e de-al nostru. Ta-su s-a născut aici, în Pîrteşti»”. Tot ce e posibil, dacă ne uităm la faţa de babă asiatică şi cu nas borcănat. E clar că specimenul e o corcitură – dar una extrem de urîtă.

Iată ce ne-a mai spus interlocutorul nostru: „Ştiţi cum a început cariera acestui avorton? În adolescenţă, el locuia, cu familia, într-un bloc din Cartierul Pajura, la etajul IX.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Cu un etaj deasupra, aşa cum aţi mai scris, locuia Emil Constantinescu. Nevasta acestuia era mare cucoană, nu se obosea să ducă gunoiul la ghenă, mai ales că, uneori, liftul nu funcţiona. Şi atunci, îl ducea Victoraş! În ultimul an de facultate, micul gunoier a trimis-o pe mă-sa la vecina Nadia Constantinescu, să o roage să-l aranjeze şi pe fi-su, pe undeva. Zis şi făcut! Aşa a ajuns pitecantropul la Judecătoria Sectorului 5, apoi la Judecătoria Sectorului 1 şi, în 1998, la Parchetul General, totul ilegal. După care, în mandatul de preşedinte al Ţapului, cu sprijinul şi la ordinul SIE, a voiajat prin toată lumea”.

Poate şi din pricina asta impostorul a fost poreclit, într-un pamflet apărut în „Tricolorul”, Mr. Pîrţ.
 

Sursa:
[1] http://www.ziartricolorul.ro/noi-nu-zicem-ca-i-asa-dar-puteti-verifica-tatal-lui-victor-ponta-era-tigan-din-pirtesti-jud-suceava/ apud Glasul-Moldovei.blogspot.com

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Printii de tinichea a lui Basescu anchetati pentru retrocedari ilegale

joi oct. 16 , 2014
Dintotdeauna s-a stiut ca asa zisul print Paul si printesa Lia sunt niste impostori care nu au de-a face oficial cu casa regala a Romaniei dar cu toate astea jigodia de Traian Basescu a intervenit si i-a ajutat sa revendice aproape orice le-a trecut acestora prin cap ca li s-ar […]
Printii de tinichea a lui Basescu anchetati pentru retrocedari ilegale

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
libris.ro