Printii de tinichea a lui Basescu anchetati pentru retrocedari ilegale

Dintotdeauna s-a stiut ca asa zisul print Paul si printesa Lia sunt niste impostori care nu au de-a face oficial cu casa regala a Romaniei dar cu toate astea jigodia de Traian Basescu a intervenit si i-a ajutat sa revendice aproape orice le-a trecut acestora prin cap ca li s-ar fi cuvenit.

Atat Basescu cat si acesti indivizi fara scrupule nu sunt decat niste escroci imobiliari, niste hoti de cea mai joasa speta. Cu toate ca “aventurile” lor ilegale legate de diferite revendicari ale unor cladiri istorice sau diverse alte proprietati au fost pe larg relatate si comentate in presa se parea ca aceasta grupare infractionala este practic de neinvins.

Printii de tinichea a lui Basescu anchetati pentru retrocedari ilegale

Astfel au luat nastere niste situatii bizare cand le-au fost “retrocedate” pana si proprietati care de fapt nu au apartinut niciodata familiei regale sau au fost instrainate prin vanzare sau donatie.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Pe de alta parte, Traian Basescu si-a exprimat dispretul si adversitatea totala fata de adevarata casa regala a Romaniei, fata de regele Mihai si de anumite momente istorice in care fostul rege al Romaniei a fost direct implicat.

Speram din tot sufletul ca intregul prejudiciu creat de acesti escroci sa fie recuperat iar personajele sa fie cazate pentru cat mai mult timp intr-o ospitaliera si cocheta celula de inchisoare.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Ofiteri sub acoperire deghizati in femei impotriva hotilor din mijloacele de transport in comun

joi oct. 16 , 2014
In anii 60′-70′ in URSS existau ofiteri sub acoperire deghizati in femei, oameni foarte bine antrenati in lupta corp la corp si in diferite tehnici de lupta militare care se ocupau de scandalagii sau de hotii de buzunare din mijloacele de transport in comun. Cu toate ca ideea vine din […]
Ofiteri sub acoperire deghizati in femei impotriva hotilor din mijloacele de transport in comun, Foto: Glasul-Moldovei.blogspot.md

Poate vă place și:

libris.ro