libris.ro

Reteta americana dupa care Basescu a fraudat alegerile in 2009 valabila si in 2014?

Reteta americana dupa care Basescu a fraudat alegerile in 2009 valabila si in 2014?

Astazi constatam cu totii mai mult ca niciodata ca in timpul alegerilor prezidentiale din 2009 a fost ceva cu adevarat necurat, o frauda de proportii cu ajutorul careia de fapt Traian Basescu a si castigat cel de-al doilea mandat de presedinte al Romaniei.

Modul deplorabil in care au fost organizate alegerile prezidentiale din noiembrie 2014, chinul si efortul inimaginabil prin care au fost nevoiti sa treaca romanii din diaspora, unii dintre ei stand ore bune la niste cozi infernale pentru a-si exercita dreptul de a vota dovedesc inca o data ca in anul 2009 a fost o frauda electorala uriasa.

Reteta americana dupa care Basescu a fraudat alegerile in 2009 valabila si in 2014?

Ne amintim momentele penibile cu Mircea Geoana topaind si exprimandu-si bucuria de a fi presedinte al Romaniei pentru o noapte si stirea socanta de a doua zi prin care romanii aflau ca se culcasera noaptea stiind ca il aveau presedinte pe Geoana iar dimineata se trezisera ca de fapt „castigase” alegerile Basescu.
Atat Geoana cat si Basescu au corespondenti in politica americana, mai exact in timpul alegerilor din 1948 din SUA, atunci cand dupa un scenariu asemanator, ajutat de catre Secret Service si de catre alte forte oculte Truman castiga surprinzator impotriva sanselor care erau dupa toate calculele de partea lui Dewey.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Multi dintre cetatenii americani presupuneau ca guvernatorul republican al New Yorkului, Thomas E. Dewey, avea sa fie ales drept presedinte al SUA in noiembrie 1948. Dewey, omul ce isi construise renumele ca procuror care lupta impotriva criminalitatii, ar fi urmat sa fie primul conservator la Casa Alba dupa un sfert de veac.

Cu cat se apropia data alegerilor, Truman parea tot mai lipsit de sanse iar majoritatea analistilor politici si chiar pana si sondajul celei mai prestigioase reviste a timpului, Newsweek, aveau o singura predictie: Dewey il va invinge pe Truman.

In seara alegerilor, toti americanii au plecat la culcare increzatori in rezultatul final. Miercuri, pe data de 3 noiembrie 1948, la ora 11:14 dimineata, o stire a inceput sa faca inconjurul lumii: Truman inregistrase cea mai „surprinzatoare” victorie din toata istoria presedintiei americane.

Recunoasteti scenariul? Truman l-a „ciuruit” pe Dewey. Aceasta frauda electorala a fost copiata si scenariul a fost pus in practica de catre Traian Basescu si camarila sa mafiota si in politica romaneasca.

Intrebarea este acum daca ne asteapta inca o lovitura si la aceste alegeri si scenariul va fi aplicat cu repetitie pentru Romania. Oare va merge inca o data urciorul la apa?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info