Nemtii de la n24.de cred ca Johannis a fost ales prim ministru in Romania

Nemtii de la n24.de cred ca Johannis a fost ales prim ministru in Romania

Pentru ca noul presedinte ales al romanilor este de etnie germana acesta a atras imediat si interesul presei din Germania. Insa cei de la n24.de cred ca de fapt Klaus Johannis ar fi fost ales prim ministru al Romaniei si nicidecum presedinte.

In acelasi articol cei de la n24.de fac o scurta analiza a lui Klaus Johannis, a locului de unde provine si a comunitatii sasesti din care face parte, descriind istoria comunitatii sasilor din Sibiu, orasul condus de catre Johannis incepand din anul 2000.

Nemtii de la n24.de cred ca Johannis a fost ales prim ministru in Romania

Daca este sa ne gandim ca sloganul lui Klaus Johannis este „Romania lucrului bine facut” atunci nemtii de la n24.de ne dau serios de gandit si ne arata un exemplu de „Germania lucrului prost facut”. Speram doar ca Johannis nu este nici macar inrudit cu cei care lucreaza la respectivul site german mentionat de noi.
 
Pentru cei care vor sa citeasca articolul de pe n24.de:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 9 books


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info