libris.ro

Jigodiile care au distrus Romania

Jigodiile care au distrus Romania

Societatea romaneasca este  mai divizata ca niciodata si de acest lucru este de vina intreaga clasa politica din Romania. In timp ce oamenii simpli se impart din tabere diferite, stricand uneori prietenii, relatii de colegialitate sau chiar de familie pentru a-si sustine asa zisa tabara politica pe care o sustin si in care spera sa le indeplineasca anumite sperante, clasa politica romanesca este o adevarata cloaca sulfuroasa cu un puternic iz pestilential.

Societatea civila s-a saturat de toata clasa politica si doreste neaparat o schimbare reala in viata politica, sociala si economica din Romania. In cei 25 de ani care au trecut de la asa zisa revolutie din 1989 s-a numai in rau scara valorilor si a moralitatii din societatea romaneasca.

Din cauza unor indivizi adusi parca de la balamuc sau de prin cele mai jegoase bodegi, viata in Romania a devenit nesuportabila pentru cateva milioane de romani care au fost fortati sa emigreze si asta nu doar din motive strict economice ci si din motive care tin strict de un stat civilizat, cu o infrastructura buna, cu un sistem decent de sanatate, cu un sistem decent de invatamant si care vine in sprijinul cetateanului si nicidecum sa aiba fata de cetatean o atitudine vesnic dusmanoasa.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Jigodiile care au distrus Romania

In Romania nu exista partide politice sau ideologii ci doar grupuri mafiote care-si schimba „ideologiile” odata cu schimbarea intereselor. In Romania avem la cativa ani cate un ciclu in care noi romanii avem iluzia democratiei „alegand” acelasi rahat; ceea ce se schimba este doar culoarea si aroma rahatului!

Jigodiile din politica romaneasca sunt aceleasi de peste un deceniu. Jigodiile politice doar s-au rotit si au schimbat scaunele (preincalzite) intre ele. Aceleasi fete buhaiate, aceleasi trasaturi de cartofori, aceleasi cefe late de bulibasi sau valutisti de colt de strada le vedem in politica romaneasca de peste douazeci de ani.

Jigodiile care au distrus Romania
Jigodiile care au distrus Romania, sursa foto; facebook.com

O mare parte din romani au avut pentru o scurta vreme speranta ca in sfarsit justitia in Romania a inceput sa functioneze cu adevarat si ca incetul cu incetul toti coruptii, toti mafiotii din politica romaneasca indiferent de functiile lor, de culoarea lor politica sau de familiile din care fac parte ajunga acolo unde le este locul.

Insa eliberarea de curand unui individ jegos care a cersit libertatea prin peste douazeci de cereri de eliberare a adus iarasi o pacla neagra asupra justitiei romanesti.

Sursa: Glasul-Moldovei.blogspot.md

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info