Acum poti afla cine ti-a cautat numele pe Google!

Acum poti afla pe loc cine ti-a cautat numele pe google sau a cautat informatii despre tine printr-o noua optiune.
O noua optiune oferita de compania BrandYourself, un site care ajuta utilizatorii sa-si gestioneze reputatia online, iti va arata unde, cand si cum cauta oamenii informatii despre numele tau pe Google.

Potrivit Mashable, noua unealta a fost lansata pe 1 mai si functioneaza cu ajutorul unei baze de date a adreselor IP ale companiilor. In acest fel, BrandYourself foloseste baza de date pentru a afla la ce companie lucreaza cel care te cauta, pentru a incerca sa inteleaga in ce scop a avut curiozitati despre tine. De asemenea, vei afla automat si orasul din care ai fost cautat si termenii exacti de cautare.

Acum poti afla cine ti-a cautat numele pe Google!

ACUM POTI AFLA CINE TI-A CAUTAT NUMELE PE GOOGLE!
ACUM POTI AFLA CINE TI-A CAUTAT NUMELE PE GOOGLE!

Pentru a-ti crea si tu un profil pe site-ul BrandYourself, tot ce ai de facut este sa accesezi site-ul, sa-ti introduci adresa de email si sa-ti alegi o parola.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Sursa: cronicadeiasi.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 12 books


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

Un cotidian romanesc si-a deschis o redactie la Kladovo(Serbia) pentru romanii din Valea Timocului

sâm dec. 6 , 2014
Jurnal Romanesc, este un ziar online, un portal pentru romanii de pretutindeni, care primeste finantare de la Ministerul Afacerilor Extrene, prin Departamentul Politici pentru Relatia cu Romanii de Pretutindeni (DPRRP), si-a deschi o redactie la Kladovo(Serbia), petru romanii din Valea Timocului. Initiatorii proiectului, care si-au propus deschiderea unei redactii la […]
Jurnal Romanesc, Valea Timocului. Un cotidian romanesc si-a deschis o redactie la Kladovo(Serbia) pentru romanii din Valea Timocului

Poate vă place și:

libris.ro