RSS

La 21 octombrie 1940 o comisie m…

Pe data de 21 octomb…

Bolșevism la Iași sub masca femi…

Aceleași feministe c…

USR este un partid de infractori…

Spre deosebire de "a…

Noi încercări de intimidare a pr…

"Nu se lasă, merge î…

Ce se urmărește de fapt? Anihila…

"În august la CNCD, …

„Purtătorul de geantă al lui Mir…

În urmă cu câțiva an…

FAO: Sunt necesari pași importan…

Sunt necesari pași i…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Comunistii din Republica Moldova despre Basescu – Un clovn si un bufon satirizat

Print Friendly, PDF & Email

Pe unul dintre site-urile comunistilor din Republica Moldova, respectiv comunist.md, este postat un articol despre presedintele Romaniei, Traian Basescu. Articolul este intitulat “Ultimul dans al clovnilor înainte de pensionare”  si este semnat de catre Corneliu Mihalache si face referire la vizita lui Basescu la Chisinau de pe data de 17 iulie.

Asa cum le place rusilor in mod special simbolistica datelor istorice asa si acest Corneliu Mihalache a legat vizita lui Basescu de intrarea lui Ion Antonescu in Chisinau in aceeasi zi de 17 iulie numai anul fiind cu totul altul:1941.

Comunistii din Republica Moldova despre Basescu – Un clovn si un bufon satirizat

Facand o paralela intre cei doi oameni de stat ai Romaniei aduce in discutie si vesnica marota a fascismului, atat de utilizata de rusi, indiferent de care le este dusmanul actual, autorul condamna idealurile comune ale lui Basescu si Antonescu, respectiv pe cel al unirii dintre Romania si Basarabia.

Autorul articolului nu ezita sa-l ridiculizeze pe Traian Basescu si sa constate bucuros ca pana si o buna parte dintre romanii din Romania il considera de multa vreme doar un clovn si un bufon satirizat. In acelasi timp condamna apropierea dintre cele doua tari si dintre cei doi presedinti: Basescu si Timofti. Despre presedintele Republicii Moldova spune ca este la fel de nepopular in Moldova pe cat de nepopular este Basescu in Romania.

Ultimul dans al clovnilor înainte de pensionare

Ultimul dans al clovnilor înainte de pensionare

In finalul articolului, autorul incheie paralela facuta intre Traian Basescu si Ion Antonescu si spune ca Basescu va avea, daca nu un sfarsit tragic, asa cum l-a avut Antonescu, macar unul rusinos, ramanand in istoria Romaniei ca un esec total si ca un bufon satirizat. In aceeasi nota, autorul le doreste si guvernantilor de la Chisinau, un sfarsit identic cu cel al lui Basescu.

Un comunist chinuindu-se cu limba romana, sau cu asa zisa moldoveneasca

Un comunist chinuindu-se cu limba romana, sau cu asa zisa moldoveneasca

Sursa:

[1] http://comunist.md/md/?p=7283


Comentarii

comentarii

shop.yellowstore.ro
Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
evomag.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Comodo SSL