libris.ro

Statul isi recupereaza prejuduciul – Sechestru pe averile celor 11 arestati in dosarul MediaPro

Statul isi recupereaza prejuduciul – Sechestru pe averile celor 11 arestati in dosarul MediaPro

Procurorii au decis punerea sub sechestru a averilor celor 11 inculpati, pentru recuperarea „sumelor spălate”. In dosarul de evaziune fiscala si spalare de bani deschis la inceputul lunii noiembrie a acestui an, urmeaza in urmatoarele zile alte audieri, susțin surse judiciare. Pana acum, 11 persoane au fost arestate. Pentru soțul Loredanei Groza, Andrei Boncea, fost director general la Media Pro, s-a conturat calitatea de suspect, au precizat, ieri, surse apropiate anchetei. El este cercetat in libertate si urmeaza sa fie citat pentru alte audieri.

Statul isi recupereaza prejuduciul – Sechestru pe averile celor 11 arestati in dosarul MediaPro

Săptămâna trecută, procurorii au decis punerea sub sechestru a averilor celor 11 inculpați, pentru recuperarea „sumelor spălate”. Cei mai mulți dintre arestați dețin imobile în centrul Bucureștiului, susțin anchetatorii. Silviu Relu Vîju, (fost director al Studiourilor MediaPro), arestat în acest dosar, locuiește în apropierea Mănăstirii Cașin, iar Cosmin Andrei Ion (fost director în cadrul studiourilor și fiul Ruxandrei Ion), arestat în acest dosar, deține un imobil în cartierul Cotroceni. Contactată de EVZ, producătoarea a declarat că nu comentează situația.

11 arestati in dosarul MediaPro , evaziune
11 arestati in dosarul MediaPro , evaziune

Nota noastra: Nu era Lucian „Manuta evazionista” cel care era inversunat si pornit pe „neplatitorii” de taxe din Romania? Pe lenesi, pe asistatii social, pensionari, betivi, drogati, analfabeti? Oare din ce categorie face el acum parte? Nu cumva acest Lucian „Manuta hoata”, un individ care surprinde de multe ori prin atitudinea sa uneori chiar pur antiromaneasca, este echivalentul lupului moralist?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


E foarte bine ca in sfarsit incep sa intre lucrurile intr-o oarecare normalitate si in Romania. Pai este echitabil din punct de vedere concurential ca un trust media sa nu-si plateasca taxele doar pentru ca „livreaza” servicii de pupincurism anumitor personaje sau formatiuni politice? Din foarte multe puncte de vedere acest trust a facut foarte mult rau romanilor prin propaganda gretoasa a bolsevicului sionist Silviu Brucan,  a altor personaje sinistre de acceasi teapa si prin imbecilizarea romanilor cu programe de un nivel suburban, propaganda pentru niste valori morale indoielnice si promovarea continua a unor non-valori pe post de vedete si modele pentru tineri.

Sursa:

[1] Nasul.tv via evz.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info