Politie politica? Justitie directionata? Omerta mafiei politice?

Traim astazi din pacate vremuri din ce in ce mai tulburi. Salbaticia gastilor de borfasi din politica romaneasca atinge cote nabanuite. Lupta pentru putere, atat pentru cea politica cat si pentru cea economica, intre care mafia politica romaneasca practic nu face nici o distinctie, este din ce in ce mai dura si mai lipsita de reguli sau de onoare.

Borfasii din mediul politic romanesc si-au insusit ca pe un adevar de necontestat expresia celebra conform careia in dragoste si in politica este permis absolut orice. Toti vor sa puna mana pe puterea politica, pe justitie, pe servicii, pentru ca apoi sa poata fura si jefui linistiti tot ce inca se mai poate fura din aceasta tara.

Politie politica? Justitie directionata? Omerta mafiei politice?

Toti am ascultat gargara din ultimii zece ani, legata de independenta justitiei si de lupta impotriva coruptiei insa putini au avut puterea sa vada cu claritate dincolo de perdeaua de dupa care se faceau si se desfaceau jocurile la nivel inalt in aceasta tara.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Ce s-a putut intui usor, cu ochiul liber, fara a avea acces dupa perdeaua de care am pomenit, este ca in Romania inca mai exista politie politica, inca mai exista justitie directionata si o omerta a mafiei politice. Increngaturile mafiei politice sunt adanc inradacinate in toate structurile si toate instiitutiile de forta din Romania.

Mafiotii din politica romaneasca nu au nici o culoare politica, nu au nici o ideologie si nici un respect pentru lege si ordine. Romania este aidoma unei ferme infestate cu daunatori, cu rozatoare, cu sobolani gretosi si dezgustatori….

Multa lume a sperat ca cel care va face deratizarea va fi Traian Basescu si chiar daca avea o atitudine marlaneasca si un tupeu exagerat, intins pana la nesimtire, de obicei nu-ti pasa foarte mult de manierele celui care face deratizarea, important este sa te scape de daunatori. Din pacate, Traian Basescu s-a dovedit a fi el insusi cel mai mare sobolan, cel mai insalubru si mai detestabil daunator de care a “beneficiat” vreodata Romania!

Politie politica? Justitie directionata? Omerta mafiei politice?
Politie politica? Justitie directionata? Omerta mafiei politice?
Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Adevaratul bilant al mandatelor lui Traian Basescu!

Dum dec. 21 , 2014
Unii ar spune ca nu ne-am ales cu nimic. Total gresit! Una este sa te alegi cu “nimic”, adica sa ramai pe zero, cu balanta daca nu pozitiva macar “neutra” si alta este sa constati ca a intrat un derbedeu politic la carma tarii, iar la adapostul umbrelei sale jaful […]
Traian Basescu - ultima zi de mandat. "Imi iau sticlele de vodca acasa!"

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
libris.ro