RSS

Dan Andronic: "Sabin Borcan, pe …

Un nou scandal neașt…

Marius Ghilezan: "Opoziţia ar fi…

"La fel ca în timpul…

Cine și ce sunt progresiștii?

Bolșevicii de ieri ș…

Alt sclav globalist! Sorin Grind…

Chiar în ziua în car…

EVZ: "Ne așteptăm ca Revista „22…

Pregătit de bolșevic…

Dan Andronic: "Raluca Prună, din…

Jurnalistul Dan Andr…

Angel Popescu: "Pentru curajul s…

De Ziua Națională a …

Subprefectul de Cluj se ține de …

Pentru un maghiar cu…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Sute de olandezi au trecut granita in Belgia pentru a cumpara artificii pentru Anul Nou

Print Friendly, PDF & Email

Sute de olandezi au condus peste graniță în Belgia în ajunul Anului Nou, în căutarea “materiei prime” pentru focurile de artificii pe care le planuiau pentru noaptea cea mare. Artificiile mai ieftine și mai puternice ii atrag pe olandezi ca un magnet în țara lor vecina, Belgia.

In Belgia, cei care comercializeaza artificii sau alte materiale pirotehnice chiar si de putere mai mare, au permisiunea de a vinde aceste produse pe toata perioada unui an intreg pe cand in Olanda perioadele in care se pot comercializa aceste produse sunt restranse de legislatie doar la anumite perioade ale anului.

Sute de olandezi au trecut granita in Belgia pentru a cumpara artificii pentru Anul Nou

 

Legislatia din Olanda cu privire la materialele pirotehnice este foarte restrictiva si practic olandezii care trec granita in Belgia si cumpara materiale pirotehnice nepermise, mai puternice decat normele legale din Olanda, produc niste ilegalitati si risca amenzi sau alte sanctiuni in tara lor natala.

Sute de olandezi au trecut granita in Belgia pentru a cumpara artificii pentru Anul Nou, sursa foto: youtube.com

Sute de olandezi au trecut granita in Belgia pentru a cumpara artificii pentru Anul Nou, sursa foto: youtube.com

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline