Domnul Preşedinte tace întru Domnul

Domnul Preşedinte Klaus Johannis tace întru Domnul

Inca din campania electorala, Klaus Iohannis, spunea ca vrea liniste in tara, pace si cat mai putina galagie. Dupa preluarea puterii, pe langa niste intalniri de taina cu primul ministru, ministrii si sefii celor secreti din interior si afara, a mai decorat un om, a numit un consilier personal, specialist in vita kobe, dupa care a tacut.

A tacut atat de mult, incat cei din televiziuni au angajat specialisti in citirea gandurilor si limbajul trupului. Pana la urma specialistii si-au dat demisia, primul a spus ca nu a descoperit nici un gand in capul Presedintelui, iar cel de-al doilea a spus ca este atat de rigid incat nu transmite nimic.

Domnul Preşedinte tace întru Domnul>/h2>

Proaspatul nostru locatar de la Cotroceni, a inteles ca numai Domnul il poate consilia asa cum trebuie pentru a aduce pacea si intelegerea in tara. Cum in Romania locuiesc mai multe etnii, avand fiecare o anumita confesiune religioasa, cu interpretare fie a Bibliei crestine, fie a Coranului, ori Talmudului, Iohannis a luat o hotarare inteleapta, singura care putea uni. Inca din timpul sarbatorilor de iarna am fost informati ca d-l Presedinte, laudat sa-i fie obiceiul, a participat la slujba de la Biserica Luterana, apoi la Catolici, iar duminica a participat la liturghia oficiata de Mitropolitul Ardealului, Laurentiu Streza, in Catedrala Ortodoxa din Sibiu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Aici intr-o comuniune perfecta cu enoriasii de rit ortodox, a inteles care sunt nevoile romanilor, care sunt urgentele lor. Mai mult decat atat ,consilierii Domnului din Cer, cei de partea ortodoxa, il vor tine la curent cu dispozitiile Divinului.

Mergand pe aceeasi linie, Presedintele va merge in urmtoarele zile sa asculte slujba intr-o Sinagoga, apoi va merge sa se roage intr-o Geamie, in acest fel, consilierii divini ai lui Yahve si Alah ii pot indruma pasii lui Iohannis in functie de nevoile enoriasilor.

In conditiile in care d-l Presedinte va avea parte de consilieri divini, cei pamanteni pot fi folositi pentru lucruri cat se poate de personale, gen, ce alifii sa foloseasca pentru maini, pentru intretinerea fetei, ori cum se pregateste o friptura de vita kobe. Deasemeni consilierul personal il poate sfatui sa nu dezgroape mortii, ingropati destul de adanc, cum ar fi tezaurul daruit de noi rusilor, ori de bogatiile fundatiei Gojdu, pe care un mare fost ministru de externe l-a lasat spre folosinta ungurilor.

D-l Presedinte trebuie sa fie multumit si de purtatorul sau de cuvant, d-na Tatiana Bran a facut un inventar al Palatului, dupa care a facut un reportaj pe Facebook. D-le Iohannis stiati ceva de asta? Ori nu va spune nimeni nimic. Va dau un sfat, gratis, cand intrati in Palat, impiedicati-va in covor, atunci injurati femeia de serviciu ca nu a pus bine covorul. Spargeti paharul cu apa, ori ceasca cu cafea, chemati secretara si faceti-i morala ca nu stie sa aseze ceasca, ori paharul pe tava.

Chemati-va consilierii, apoi dati-i afara ca au venit prea incet, dupa care chemati-va consilierul personal sa va pregateasca o friptura de vita, stie el de care, intre timp, anuntati purtatoarea de cuvant sa spuna poporului ca nu aveti nimic de comunicat. Toate astea le terminati intr-o ora, doua, apoi linistiti-va, dormiti, ori mergeti la slujba, conform programarii vedeti care rit urmeaza.
Domnule Iohannis, daca dvs. taceti, ceilalti nu au ce vorbi, asa va fi liniste.

Ionel Carstea
Domnul Preşedinte Klaus Johannis tace întru Domnul
Domnul Preşedinte Klaus Johannis tace întru Domnul

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info