libris.ro

Pana si presa germana este dezamagita de scandalul in care este implicat Iohannis si mafia austriaca a lemnului din Romania

Pana si presa germana este dezamagita de scandalul in care este implicat  Iohannis si mafia austriaca a lemnului din Romania

Toate ca toate, dar dincolo de pierderile economice si ilegalitatile constatate in urma activitatii mafiei lemnului din Romania, pierdem unele dintre cele mai invidiate ecosisteme care inca mai exista azi in Europa. Asta este de fapt cea mai mare crima! Te ia groaza numai daca te uiti pe Google Maps si vezi ce lasa acesti odiosi in urma exploatarilor forestiere.De acest scandal insa nu este strain nici macar Klaus Iohannis, care a ajuns in mod surprinzator sa dezamageasca pana si o parte din presa germana.

Pana si presa germana este dezamagita de scandalul in care este implicat  Iohannis si mafia austriaca a lemnului din Romania

[tp_product id=”194123758″ feed=”396″]

Refuzul presedintelui Iohannis de a promulga legea prin care Parlamentul Romaniei aproba modificarile facute Codului Silvic a starnit ample controverse atat in tara cat si in exteriorul ei.

Oricat ar parea de surprinzator, presedintele Klaus Iohannis este acuzat ca protejeaza Holzindustrie Schweighofer, o companie austriaca ce este la acest moment principalul jucator de pe piata lemnului din Romania. Insa metodele prin care aceasta companie austriaca isi atinge scopurile nu sunt intotdeauna dintre cele mai ortodoxe.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


De fapt, Holzindustrie Schweighofer a reusit in foarte scurt timp sa distruga mitul corectitudinii si seriozitatii popoarelor de origine germanica, surprinzand intr-un mod neplacut prin parsivenia si ilegalitatile demne de o adevarata mafie a lemnului in Romania.

Banditul! I-a lăsat și pe secui fără păduri!
Banditul! I-a lăsat și pe secui fără păduri!

Asocierea lui Iohannis cu aceasta mafie a lemnului nu poate sa-i aduca acestuia decat grave prejudicii de imagine. Favorizarea infractorilor, mai ales a unora ce se fac vinovati de asemenea crime monstruoase care se pot vedea pana si din satelit, este o actiune ce are consecinte dezastruoase: Romania pierde aproximativ 48 de hectare de padure in fiecare zi.

Daca te duci in Austria sau in Germania, vezi munti plini de padure de care nu are voie sa se atinga nimeni, decat in niste conditii foarte stricte impuse de legile din tarile respective. Deci, acolo se demonstreaza pe viu ca te poti dezvolta economic in zonele impadurite si fara sa recurgi la adevarate masacre ecologice.

Legislatia gaunoasa din Romania, la care se adauga si incompetenta, coruptia si neglijenta autoritatilor romane, contribuie la cel mai mare masacru ecologic din Estul Europei.

Incheiem prin a spune doar atat: rusinica domn Ciolanis!

Romsilva a platit 1 milion de dolari ca sa nu aflam cate paduri are romania, foto: Rstiri.ro
Romsilva a platit 1 milion de dolari ca sa nu aflam cate paduri are romania, foto: Rstiri.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info