RSS
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Romanian Global News, acuzatii grave: “DPRRP și diplomații români din Serbia încearcă distrugerea celei mai active organizații neguvernamentale din Timoc!”

Print Friendly, PDF & Email

Jurnalistii de la Romanian Global News aduc acuzatii foarte grave Departamentului Politici pentru Relațiile cu Românii de Pretutindeni din cadrul MAE, departament ce a fost condus pana de curand de catre actorul Bogdan Stanoevici :

“DPRRP și diplomații români din Serbia încearcă distrugerea celei mai active organizații neguvernamentale din Timoc. În spate, complicitate dintre securitatea sârbă și ofițeri acoperiți din serviciile românești“, acesta este titlul unui articol publicat de catre rgnpress.ro

Cei de la Romanian Global News mai spun ca diplomații români trimiși în misiune în Serbia, au inventat noi asociații, iar oamenii utilizați de ei fiind de mult în atenția comunității ca “ciripitori” ai serviciilor secrete sârbești.

Romanian Global News, acuzatii grave: “DPRRP și diplomații români din Serbia încearcă distrugerea celei mai active organizații neguvernamentale din Timoc!”

Romanii din Serbia

Romanii din Serbia

Diplomatii romani sunt acuzati ca ar avea relatii de prietenie si de afaceri cu cei din serviciile secrete sârbești si chiar mai mult decat atat, ca ar fi chiar agenti acoperiti care nu servesc interesele romanesti ci dimpotriva. Iulian Nițu este unul dintre cei suspectati de catre comunitatea romaneasca din Serbia ca si-ar fi coordonat actiunile cu serviciile sarbesti dar si cu alti fosti diplomati romani care nu mai servesc acum interesele Romaniei ci pe ale altui stat.

Nota noastra: Este grav daca diplomatia romaneasca si oameni care ar trebui sa fie in serviciul statului roman si sa apere interesele neamului romanesc de pretutindeni au ales sa tradeze. Este inadmisibil ca in timp ce un tradator de tara ca Mihai Razvan Ungureanu renunta la Fundatia Gojdu, o avere de miliarde de euro, o fundatie care apara interesele Comunitatii Romanilor din Serbia sa dispara din cauza jocurilor murdare facute de catre  DPRRP (Departamentul Politici pentru Relațiile cu Românii de Pretutindeni) care nu-si tine promisiunea de achita anumite sume pentru mentinerea acestei organizatii!

Romani, cat o sa le mai suportam tradarea? Statul roman vrea ca noi sa intelegem ca duce o politica antiromaneasca, impotriva propriului popor si a propriului neam?

Indiferenta autoritatilor de la Bucuresti distruge cea mai veche organizatie romaneasca din Serbia

Indiferenta autoritatilor de la Bucuresti distruge cea mai veche organizatie romaneasca din Serbia

Sursa:

[1] rgnpress.ro


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

Activitatea noastră poate fi susținută și îmbunătățită prin finanțarea acțiunilor pe care le desfășurăm. Dacă apreciați ceea ce facem și ce încercăm să facem și pe viitor, puteți contribui prin donații:
Cont in LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
Cont in EURO: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22

Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti sumaComentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline