libris.ro

Deși diaspora l-a făcut președinte, Iohannis le cere românilor să nu vină acasă de Paște

În cadrul unui monolog silabisit cu mare dificultate și îndărătnicie îndreptată împotriva limbii române, președintele Klaus Iohannis a scos printre dinți câteva scrâșniri dorite a fi interpretate ca fiind un mesaj pentru românii din străinătate: „Nu veniți în țară de Paște!”, a spus Iohannis.

„Doresc să spun și despre românii din afara granițelor, despre românii din diaspora… Se apropie sărbătorile pascale.Trebuie să le spunem cu tristețe, dar și cu sinceritate, să nu vină în acest an acasă de sărbători!

În Europa practic nu se mai poate circula. Este foarte, foarte complicat. Iar atunci când totuși vin în țară, conform normelor în vigoare stabilite de experți, ei trebuie să intre direct în izolare sau în carantină, de la caz la caz. Și atunci ce rost ar avea să vină, ca să ajungă în carantină sau în izolare pentru cel puțin două săptămâni?”, a declarat Klaus Iohannis în cadrul unui apel adresat românilor din afara granițelor care și-au făcut planuri de întoarcere în țară de sărbătorile pascale

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Pentru întări tonul dramatic, plin de ipocrizie, de demagogie, președintele „românilor mei” a apelat apoi și la câteva dulcegării de efect:

„Transmiteți pe toate canalele! Românii din afara granițelor ne sunt dragi. Ne dorim să-i vedem. Ne-am dori să fim împreună. Dar în acest an, de aceste sărbători, nu se poate. Este trist, dar trebuie să fim sinceri pentru a nu crea așteptări care pe urmă nu se împlinesc. „, a mai adăugat Klaus Iohannis

Mirel Palada: Adevărata corupție este atunci când alterezi procesul democratic, când dărîmi guverne legitime și aduci la conducere pe unii pe care nu i-a votat lumea, Foto: captură facebook
Mirel Palada: Adevărata corupție este atunci când alterezi procesul democratic, când dărîmi guverne legitime și aduci la conducere pe unii pe care nu i-a votat lumea, Foto: captură facebook

Nota noastră: Hai bă Klaus! Pe bune? Chiar era nevoie de nota asta dramatică, până la un apogeu vomitiv, în care tu ne spui că românii din afara granițelor îți sunt dragi, dar în același timp nu-i vrei acasă? Era destul să te limitezi la un discurs la nivel instituțional, fără să apelezi la dulcegării din astea demagogice, electorale. Oricât te-ai da tu peste cap precum Greuceanu, pe tine artficiile astea nu te prind niciodată!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books
Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki. Amintiri din captivitate

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas

1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info