RSS
«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

A fost initiata o miscare impotriva fenomenului “Charlie Hebdo”. In 1922 in Rusia exista o revista uimitor de asemanatoare cu “Charlie Hebdo”.

Print Friendly, PDF & Email

Mișcarea este în creștere si se opune prezentarii revistei “Charlie Hebdo” ca pe un exemplu al libertatii de exprimare și impotriva solidaritatii cu ceea ce a reprezentat Charlie Hebdo.

Deja mii de oameni s-au alaturat pe site-ul unei noi mișcări sociale “Je suis pas ne Charlie“( “Eu nu sunt Charlie”). Cum se descriu creatorii acestei mișcări:

“Negam violența și suntem indignați de uciderea brutală a jurnaliștilor de la Charlie Hebdo, dar nu putem susține în nici un fel blasfemiile și islamofobia practicata de ziar.”

Grupul cu același nume a fost creat de asemenea pe Facebook.

A fost initiata o miscare impotriva fenomenului “Charlie Hebdo”. In 1922 in Rusia exista o revista uimitor de asemanatoare cu “Charlie Hebdo”.

Televiziunea France24  a manifestat o nemulțumire evidenta si  considera ca este lipsa de respect  fata de “valorile republicane” și o lipsa șocanta de solidaritate cu tragedia care a lovit Franța.

Jurnalistii de la publicatia poloneza kresy.pl fac o analogie intre cei de la “Charlie Hebdo”, cunoscuti ca fiind atei si care isi bateau joc prin caricaturile lor inclusiv de crestinism si in special de catolicism si o publicatie “uimitor de asemanatoare”, aparuta in anul 1922 in Rusia,  sub numele de “Bezbojnik”, care s-ar traduce prin  “Cel fara de Dumnezeu”, o publicatie similara cu “Charlie Hebdo”  ce publica caricaturi antireligioase.

Polonezii ii mai acuza pe cei de la “Charlie Hebdo” ca sunt mostenitorii ateismului agresiv promovat de catre curentul bolsevist criminal din fosta Uniune Sovietica, indreptat impotriva religiilor si importat in Franta de catre fortele politice de extrema stanga.

Publicatia poloneza "Kresy" a initiat o miscare impotriva fenomenului "je suis Charlie"

Publicatia poloneza “Kresy” a initiat o miscare impotriva fenomenului “je suis Charlie”

Surse:

[1] kresy.pl

[2] facebook.com/pages/Je-ne-suis-pas-Charlie

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline