libris.ro

Video. ATENTAT mafiot la casa unui senator

Video. ATENTAT mafiot la casa unui senator

Poliţia din Iasi a fost chemata sa intervena în noaptea de vineri, spre sâmbătă la vila în care locuieşte senatorul Ionel Agrigoroaei după ce colocatarii cu care acesta împarte vila i-au distrus branşamentul la gaze naturale printr-o interventie neautorizata, punand astfel in pericol siguranta celor care locuiesc in vila.

Potrivit spuselor senatorului Ionel Agrigoroaei, intervenţia neautorizată a romilor la branşamentul de gaz a fost efectuată joi seară,  scrie zdi.ro.

Ionel Agrigoroaei a apelat la servicul de urgenta 112, iar la faţa locului au ajuns reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi. Poliţiştii ieşeni au deschis în acest caz un dosar penal pentru distrugere urmând a efectua investigaţii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Video. ATENTAT mafiot la casa unui senator

De distrugerea ţevii de gaz de la casa în care locuieşte senatorul Ionel Agrigoroaei este suspectat interlopul Vandam Constantin, in vasrtade 20 de ani. Vandam Constantin s-a mutat  în urmă cu jumătate de an într-o parte a vilei parlamentarului, ca urmare a executării silite a acestuia de către o bancă pentru niste credite neachitate.

Interlpoul nu este la prima acţiune de acest gen. În perioada sărbătorilor el a sistat şi furnizarea cu apă a imobilului pe care îl împarte cu Agrigoroaei, după ce în prealabil oprise şi furnizarea de current electric.

Senatorul Ionel Agrigoroaei este de parere că toate aceste acţiuni au ca scop evacuarea sa din vilă, pentru ca romul să intre în posesia întregii case. Vila pe care cele două părţi o impart este situată în cartierul Copou, în apropierea Bojdeucii lui Ion Creangă. Imobilul are o suprafaţă de peste 300 de metri pătraţi, partea câştigată la licitaţie de Vandam Constantin, contra sumei de 37.000 de euro, fiind de sub 100 de metri pătraţi.

Vandam Constantin face parte din clanul interlop Tănase, de la Iaşi, al cărui lider, Cosmos, se află în puşcărie după ce a fost condamnat pentru trafic de cocaină, Vandam a mai fost cercetat pentru distrugere şi ameninţare după ce a sărit cu toporul la angajaţii unui service auto şi a ameninţat un frizer, însă a scăpat de acuzaţiile penale după ce ambele părţi şi-au retras plângerile.

Nota noastra: Acesta este rezultatul a peste 25 de ani de mafie politica in Romania. De cele mai multe ori, victime asemanatoare cu situatia din acest caz erau doar oameni simpli care nu aveau puterea sa lupte nici cu nesimtirea si violenta interlopilor si nici cu armata de avocati, judecatori, procurori sau politicieni care erau mana in mana cu acestia.

DA! Mafia din strada este condusa de catre cei din mafia asa ziselor „gulere albe”, care intre noi fie vorba, au „gulerele” mai jegoase si mai nespalate decat ultimii boschetari. Interlopii din strada sunt organizati in bande sau clanuri conduse de catre oameni influenti ( politiceni, avocati, procurori, judecatori, politisti, securisti), din aceasta cauza isi permit sa faca asemenea lucruri.

Video. ATENTAT mafiot la casa unui senator, IASI
Video. ATENTAT mafiot la casa unui senator, IASI

Sursa:

[1] institutiilestatului.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info