RSS

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

Taxe inventate pentru colete de …

O problemă foarte gr…

Lia Savonea, noua șefă a CSM: "I…

Desemnată și apoi al…

PNȚCD cere retragerea premiului …

Acordarea acordarea …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Ziua Culturii Române sărbătorită şi la Vârşeţ, în Serbia

Print Friendly, PDF & Email

Va avea loc şi în acest an manifestarea culturală pe care Societatea de Limba Română din Voivodina – Republica Serbia o organizează de Ziua Culturii Naţionale, joi, 15 ianuarie 2015, cu începere la ora 18.00, la Centrul de Cultură din Vârşeţ.

Festivitatea este prilejuită de marcarea zilei de 15 ianuarie – Ziua Culturii Naţionale şi Ziua de naştere a Poetului Naţional, Mihai Eminescu.

Reuniunea organizată în colaborare cu Centrul de Cultură din Vârşeţ şi cu sprijinul financiar al Adunării comunei Vârşeţ este, totodată, o continuare a ediţiei a 40-a, jubiliară, a Taberei de Creaţie a Scriitorilor Români din Serbia prilej cu care distinşilor creatori literari români din Serbia vor fi decernate premii.

Ziua Culturii Române sărbătorită şi la Vârşeţ, în Serbia

La festivitatea culturală multimedială pe lângă scriitorii, criticii literari şi editorii români din Serbia sunt invitaţi şi oameni de cultură şi de artă din Ţara-Mamă, România.

Basarabia cea de o ființă cu Eminescu

Basarabia cea de o ființă cu Eminescu

Sursa:

[1] rgnpress.ro

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline