Cum sa evitati cenzura de pe internet, raportarile false ale unor site-uri virusate si sa ramaneti anonimi?

Poate foarte multi dintre voi ati observat ca antivirusul pe care il folositi mai da si raportari false ale unor site-uri care ar fi virusate si va impiedica astfel inutil accesul la informatie, iar in plus ingreuneaza si foarte mult puterea de procesare a calculatorului. Unele site-uri sunt cenzurate prin false raportari de securitate datorita faptului ca ele contin informatii delicate care ar afecta astfel anumite interese mai mult sau mai putin oculte.

Diferite softuri “guvernamentale” de urmarire a activitatii utilizatorilor pe internet ingreuneaza si ele de asemenea buna functionare a unor site-uri sau a calculatoarelor personale.

Cum sa evitati cenzura de pe internet, raportarile false ale unor site-uri virusate si sa ramaneti anonimi?

Cum devii totusi anonim pe internet? Tor Project este o aplicatie gratuita care va poate face sa fiti anonimi pe internet. Cu totii stim deja ca orice site am vizita si orice aplicatie care se conecteaza la un server pe internet ofera informatii despre noi (adresa IP, versiune browser, versiune sistem de operare, si chiar detalii tehnice despre pc-ul nostru). Tor ne protejeaza prin criptarea tuturor informatiilor trimitandule la destinatie printr-o retea de relee (proxy-uri) conduse de voluntari din intreaga lume. Astfel dupa pornirea aplicatiei, Tor ne aloca o identitate aleatorie si astfel vom naviga pe internet cu IP de Franta, Germania, SUA, etc.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Tor Project a fost iniţial un proiect creat de Laboratoarele de Cercetare ale Marinei Americane pentru a proteja comunicaţiile online ale organizaţiilor guvernamentale din SUA. Acum, acelaşi sistem este folosit la nivel global de jurnalişti, activişti, hackeri, agenţii guvernamentale şi o varietate foarte mare de internauţi care pun preţ pe anonimitatea activităţii lor online.

Daca faceti toate setarile potrivite in Tor Browser aveti sanse foarte mari sa castigati anonimitate daca va doriti asta insa trebuie tinut seama ca unele plugin-uri cum ar fi Flash sau Java va pot dezvalui si retine in continuare adresa IP.

Pentru a downloada si instala Tor Browser faceti click AICI

Cum sa evitati cenzura de pe internet, rapotarile false ale unor site-uri virusate si sa ramaneti anonimi?
Cum sa evitati cenzura de pe internet, rapotarile false ale unor site-uri virusate si sa ramaneti anonimi?

 

Surse:

[1] techdepo.ro

[2] playtech.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Ne lasam transformati in "pachete" pe mana securistilor?

lun ian. 19 , 2015
S-a vorbit mult despre controversata lege Big Brother si despre acordarea unor puteri absolute in mana servciilor secrete romanesti. In mod normal nu ai avea de ce sa te impotrivesti unor asemenea masuri daca totul ar fi facut doar pentru protectia si securitatea nationala, dar in ultimii ani cel putin, […]
Ne lasam transformati in "pachete" pe mana securistilor?, Lovitura de stat din 1989

Poate vă place și:

libris.ro