Ticăloşii de la Chişinău şi-au dat jos masca europeană: interdicţie pentru unionişti în Republica Moldova

Ticăloşii de la Chişinău şi-au dat jos masca europeană: interdicţie pentru unionişti în Republica Moldova, sursa imagine: actiunea2012.ro

Răsfăţaţii Bucureştiului, guvernanţii „europeni” de la Chişinău, subvenţionaţi de România cu sute de milioane de euro în plină criză financiară, şi-au dat în petec. În dimineaţa zilei de 16 decembrie 2014 cetăţeanului român George Simion, co-preşedinte al platformei unioniste „Acţiunea 2012” i s-a interzis accesul în Republica Moldova la punctul rutier de trecere a frontierei de la Leuşeni.

Poliţiştii de frontieră din Republica Moldova nu i-au dat nicio explicaţie lui Simion, decât aceea stupidă, că „este semnalat inadmisibil în sistemele informaţionale automatizate naţionale”, dar de ce este „semnalat” nu i-a spus nimeni. Simion a scris pe blogul său că intenţiona să se deplaseze la Chişinău în vederea organizării unei întâlniri între ziariştii din România şi Republica Moldova care ar urma să aibă loc în luna ianuarie anul viitor.

Ticăloşii de la Chişinău şi-au dat jos masca europeană: interdicţie pentru unionişti în Republica Moldova

Pe cine deranjează George Simion

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Vina lui Simion este aceea că este un militant al unirii Basarabiei cu România, şi încă nu unul oarecare. Organizaţia lui George Simion, Acţiunea 2012, a scos în stradă 10-12.000 persoane la Bucureşti, printre care personalităţi cunoscute, ca fostul tenisman Ilie Năstase sau jurnalistul Moise Guran, care au participat la „Marşul Unirii” pe 12 octombrie 2014.

Marşul a fost mediatizat la toate televiziunile din România şi Republica Moldova, spre neplăcerea guvernanţilor de la Chişinău. Puţină lume ştie că familia lui Ilie Năstase este din Soroca, Basarabia, şi s-a refugiat în România când au venit ruşii. Bunica, bunicul, ceilalţi membri ai familiei care nu a fugit în România au fost omorâţi de ruşi. Bunicului i-au degerat mâinile în Siberia şi i-au fost amputate. Pentru toate acestea Ilie Năstase este un militant unionist convins şi a promovat Marşul Unirii organizat de Acţiunea 2012. (sursa)

O altă vină a lui Simion ar putea fi aceea că pe 25 noiembrie 2014 Acţiunea 2012 a organizat o conferinţă la Parlamentul României, găzduită de Comisia pentru Românii de Pretutindeni de la Camera Deputaţilor. Cu această ocazie George Simion a avut o alocuţiune în cursul căreia a spus ceea ce ştie multă lume: că liderii „pro-europeni”, susţinuţi politic, diplomatic şi financiar de România sunt corupţi şi antiromâni.
Simion a incriminat faptul că respectivii, deşi stau cu mâna întinsă după fonduri europene (şi româneşti) au dat ruşilor pe nimic cele mai importante obiective economice: Aeroportul Internaţional Chişinău şi Banca de Economii (echivalentul CEC din România).L-a mai numit şi pe Vladimir Plahotniuc, prim.vicepreşedintele Partidului Democrat. Acestuia Simion i-a reproşat că sub regimul Voronin a deposedat Televiziunea Română de frecvenţa naţională pe care o deţinea în Republica Moldova. Pe aceeaşi frecvenţă, furată de la TVR, Plahotniuc (cetăţean al Federaţiei Ruse dar şi al României) transmite programele propagandistice ale televiziunii publice ruse „Pervîi Kanal”.

Ticăloşii de la Chişinău şi-au dat jos masca europeană: interdicţie pentru unionişti în Republica Moldova, sursa imagine: actiunea2012.ro
Ticăloşii de la Chişinău şi-au dat jos masca europeană: interdicţie pentru unionişti în Republica Moldova, sursa imagine: actiunea2012.ro

Cititi intreg articolul…

Sursa:

[1] inliniedreapta.net

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info