libris.ro

ProTV Chișinău și-a cerut oficial scuze de la profesoara din Ungheni

ProTV Chișinău și-a cerut oficial scuze de la profesoara din Ungheni

Pe 23 ianuarie, anul curent, postul de televiziune ProTV Chișinău și-a prezentat oficial scuze în cazul profesoarei din Ungheni. Agora vă prezintă mai jos declarația integrală a colegilor de la ProTV Chișinău:

„In ultima saptamana a fost discutat aprins modul in care PRO TV Chisinau a realizat stirile despre cazul profesoarei din Ungheni, victima a unei razbunari. In aceasta perioada ni s-a reprosat imixtiunea in viata privata a tinerei, ca aceste stiri au fost facute cu abateri grave de la normele morale.

PRO TV Chisinau regreta aceste erori si cere scuze de la profesoara din Ungheni si de la toti cei care au fost ofensati de difuzarea acestor materiale.

Mai multe organizatii non-guvernamentale, inclusiv de media, s-au implicat in aceasta discutie si s-au aratat dezamagite si nemultumite de modul in care PRO TV Chisinau a tratat acest subiect. Le invitam sa participe in continuare la dezbateri, ca sa stabilim impreuna reguli clare despre cum subiecte de interes public care implica viata privata sa fie tratate de catre jurnalisti. Apreciem modul in care colaboram cu aceste organizatii non-guvernamentale si le multumim pentru sprijinul pe care l-am simtit din partea lor atunci cand am avut nevoie.”

Cititi si: In Republica Moldova nu mai este acceptata indobitocirea promovata de catre ProTV!

ProTV Chișinău și-a cerut oficial scuze de la profesoara din Ungheni

Pentru cei care nu stiu inca despre ce este vorba, trebuie sa reamintim de cazul unei tinere profesoare a carei reputatie si viata intima a fost calcata in picioare de catre cei de la Pro TV. Cel mai probabil dintr-un act de razbunare, a ajuns in mana celor de la Pro TV un clip video in care tanara profesoara a fost filmata in timpul unui act sexual.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Opinia publica a fost consternata de prezentarea acestei povesti de catre Pro TV Chisinau si de intruziunea agresiva in viata intima a unei persoane. Din informatiile pe care le avem se pare ca cei de la Pro TV Chisinau i-ar aratat pana si mamei tinerei profesoare imaginile cu pricina.

In ultima vreme scandalurile se tin scai de acest trust de presa atat in Romania, acolo unde este deja dovedita practica patentata de evaziune fiscala a Pro TV-ului, cat si in Republica Moldova, acolo unde Pro TV Chisinau nu stie care este limita intre exprimare libera cu orice pret si limita bunului simt.

ProTV Chișinău și-a cerut oficial scuze de la profesoara din Ungheni
ProTV Chișinău și-a cerut oficial scuze de la profesoara din Ungheni

Sursa:

[1] agora.md

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info