CALITATEA DE FUNCŢIONAR AL STATULUI ROMÂN ŞI CALITATEA DE MASON SUNT ABSOLUT INCOMPATIBILE, LEGAL ŞI MORAL. CU ATÂT MAI GRAV CA MILITAR

Francmasoneria

Francmasoneria este o fraternitate controversata ajunsa la nivel mondial, infiintata in secolul al XVI-lea, care are dupa unele estimari in acest moment cel putin cinci milioane de membri. Oficial, francmasonii se dedica filantropiei, promovarii corectitudinii morale si cred in existenta unei ”Fiinte superioare”. Insa pentru multi aceasta societate secreta controversata are de fapt o agenda mult mai subversiva si interese mult mai intunecate decat ceea ce declara oficial.

Francmasonii, interfata pentru Illuminati?

De-a lungul timpului, s-a speculat ca o parte a francmasonilor sunt de fapt o fatada pentru Illuminati, o grupare secreta ce detine controlul asupra a numeroase guverne din diverse tari ale lumii. Scopul principal al Illuminati ar fi acela de a crea o Noua Ordine Mondiala (NWO) care ar consta in instaurarea unui guvern unic mondial de tip fascist.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

O alta ipoteza este legata de o conspiratie mondiala pusa la cale pentru a se obtine suprematia evreilor. Rolul iudaismului in cadrul lojelor masonice a nascut cele mai numeroase si diverse teorii ale conspiratiei legate de francmasonerie.

CALITATEA DE FUNCŢIONAR AL STATULUI ROMÂN ŞI CALITATEA DE MASON SUNT ABSOLUT INCOMPATIBILE, LEGAL ŞI MORAL. CU ATÂT MAI GRAV CA MILITAR

Pentru crestinii radicali, francmasonii sunt un cult satanic al carui scop principal este acela de a netezi calea Antihristului, aducand sfarsitul lumii prezis de catre prooroci in biblie. ”Fiinta superioara” in care cred francmasonii este adesea identificata cu Lucifer, confirmand astfel banuielile crestinilor habotnici asupra statutului ocult al acestei organizatii secrete.

Francmasonii au orchestrat din umbra evenimente importante din istorie?

Potrivit multor marturii despre preocuparile francmasonilor, acestia ar fi manipulat in ultimele cinci secole mai multe evenimente globale deosebit de importante pentru evolutia umanitatii ( revolutii, schimbari de guverne, revolutii religioase, legislative, drepturile omului, etc).

Sunt numeroase evenimente majore din istoria umanitatii despre care se crede ca au fost orchestrate din umbra de catre francmasoni.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

One thought on “CALITATEA DE FUNCŢIONAR AL STATULUI ROMÂN ŞI CALITATEA DE MASON SUNT ABSOLUT INCOMPATIBILE, LEGAL ŞI MORAL. CU ATÂT MAI GRAV CA MILITAR

Lasă un răspuns

Next Post

Diversiuni, agenti acoperiti in presa sau in mediul virtual

lun ian. 26 , 2015
Nu mai este de mult un secret pentru nimeni ca intre Rusia si Ungaria exista o alianta neoficiala si ca cele doua tari isi sustin reciproc politicile in zona Europei Centrale si de Est. Daca multi sunt obisnuiti sa observe aceste relatii ruso-maghiare doar la nivel declarativ, concretizate prin niste […]
Diversiuni, agenti acoperiti in presa sau in mediul virtual

Poate vă place și:

libris.ro