RSS
«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

CALITATEA DE FUNCŢIONAR AL STATULUI ROMÂN ŞI CALITATEA DE MASON SUNT ABSOLUT INCOMPATIBILE, LEGAL ŞI MORAL. CU ATÂT MAI GRAV CA MILITAR

Print Friendly, PDF & Email

Francmasoneria

Francmasoneria este o fraternitate controversata ajunsa la nivel mondial, infiintata in secolul al XVI-lea, care are dupa unele estimari in acest moment cel putin cinci milioane de membri. Oficial, francmasonii se dedica filantropiei, promovarii corectitudinii morale si cred in existenta unei ”Fiinte superioare”. Insa pentru multi aceasta societate secreta controversata are de fapt o agenda mult mai subversiva si interese mult mai intunecate decat ceea ce declara oficial.

Francmasonii, interfata pentru Illuminati?

De-a lungul timpului, s-a speculat ca o parte a francmasonilor sunt de fapt o fatada pentru Illuminati, o grupare secreta ce detine controlul asupra a numeroase guverne din diverse tari ale lumii. Scopul principal al Illuminati ar fi acela de a crea o Noua Ordine Mondiala (NWO) care ar consta in instaurarea unui guvern unic mondial de tip fascist.

O alta ipoteza este legata de o conspiratie mondiala pusa la cale pentru a se obtine suprematia evreilor. Rolul iudaismului in cadrul lojelor masonice a nascut cele mai numeroase si diverse teorii ale conspiratiei legate de francmasonerie.

CALITATEA DE FUNCŢIONAR AL STATULUI ROMÂN ŞI CALITATEA DE MASON SUNT ABSOLUT INCOMPATIBILE, LEGAL ŞI MORAL. CU ATÂT MAI GRAV CA MILITAR

Pentru crestinii radicali, francmasonii sunt un cult satanic al carui scop principal este acela de a netezi calea Antihristului, aducand sfarsitul lumii prezis de catre prooroci in biblie. ”Fiinta superioara” in care cred francmasonii este adesea identificata cu Lucifer, confirmand astfel banuielile crestinilor habotnici asupra statutului ocult al acestei organizatii secrete.

Francmasonii au orchestrat din umbra evenimente importante din istorie?

Potrivit multor marturii despre preocuparile francmasonilor, acestia ar fi manipulat in ultimele cinci secole mai multe evenimente globale deosebit de importante pentru evolutia umanitatii ( revolutii, schimbari de guverne, revolutii religioase, legislative, drepturile omului, etc).

Sunt numeroase evenimente majore din istoria umanitatii despre care se crede ca au fost orchestrate din umbra de catre francmasoni.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline