RSS

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Matematicianul FLORIAN COLCEAG – interviu important la emisiunea Jocuri de putere [VIDEO]

Print Friendly, PDF & Email

Matematicianul FLORIAN COLCEAG – interviu important la emisiunea Jocuri de putere [VIDEO]: despre RAZBOIUL ECONOMIC, F.M.I., CORPORATII, ASASINII ECONOMICI gen CHEVRON si lupta disperata pentru RESURSE: “Pe unde a trecut Chevron in Africa e razboi… Toate tarile bogate in resurse sunt atacate”

“ACUM NU SE MAI TRAGE CU ARMA, ACUM SE TRAGE CU BANCA!”


FLORIN COLCEAG, “antrenorul de genii…

“Ni s-au indus [ca popor] anumite trasaturi, ca sa devenim slabi. Daca suntem slabi, putem fi cuceriti, oricine face ce vrea din noi…  Nu avem respect, ne-am invatat sa nu respectam nici resursele, nici valorile. Ne-am invatat sa fim risipitori, sa fim nesimtiti, sa nu vedem durerea altuia, sa trecem indiferenti, sa nu ne pese, sa fim cinici si acuma ne costa”

Interviu din emisiunea “Jocuri de putere” cu Rares Bogdan – de joi, 17 octombrie 2013 (Realitatea TV)

“Grecia a fost atacata si a fost facuta praf, acum isi vinde pamanturile oricui, a pierdut razboiul economic si este supusa, nu mai face nimic. Turcia era o putere uriasa, avea aproape mai multi bani decat Germania, avea o crestere economica uriasa si trebuia sa cada, trebuia slabita. Si a slabit… Trebuie sa fim foarte atenti, ca suntem intr-un razboi economic. Daca nu actionam cu foarte multa inteligenta, suntem pierduti… “

“Islanda s-a revoltat impotriva bancilor, a arestat bancherii, a arestat guvernul, i-a bagat pe toti la puscarie, a renovat totul si au luat-o de la capat. Noi suntem in aceeasi situatie, prin jocul bancilor internationale si jocul politicienilor care au indatorat Romania, avem de platit acuma niste sume uriase si putem ramane indatorati pe veci, daca nu dezvoltam noi tehnologii pe inventiile formidabile pe care le avem, care au piata infinita si care ne pot scoate din marasm economic in 2 ani…

“Războiul pentru resurse e foarte puternic” a declarat matematicianul Florin Colceag la REALITATEA TV în cadrul emisiunii Jocuri de putere. Despre gazele de şist, acesta a precizat  că “stăm pe o bombă ecologică mai mare decât se crede”.

“Stăm pe o bombă ecologică mai mare decât se crede. Aşa vor scăpa de deşeuri. Este incredibil e ultima invenţie prin fracturarea hidraulică scăpăm de tot ce-i toxic, tot ce-i radioactiv. Tot apeductul va fi otrăvit. Odată otrăvit, otrăveşte la rândul său”, a spus matematicianul la REALITATEA TV.

“ANTRENORUL DE GENII”: “Românii sunt inteligenţi individual, dar nu sunt inteligenţi în grup”

Matematicianul Florin Colceag a declarat în cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la REALITATEA TV că “românii sunt inteligenţi individual”.

“Noi românii suntem inteligenţi individual, dar nu suntem inteligenţi în grup. Aşa am fost învăţaţi. Egoişti. Mişcările de stradă, în Piaţa Universităţii sunt de fapt leacul la boală, încep oamenii să coopereze pentru binele comunităţii”, a spus“antrenorul de genii”.

“Pentru a putea pune la punct programe care să genereze resurse din nimic trebuie să colaborăm. Ca să putem colabora trebuie să începem să vedem calităţile celorlalţi. Dacă suntem slabi putem fi cuceriţi. Noi suntem într-o criză, criza poate fi fatală sau ne poate scoate oameni. Toate ţările bogate în resurse sunt atacate, exact cum este atacată şi România pentru a putea scoate cât mai ieftin resursele. Oamenii încep să se strângă împreună, noi devenim puternici, trebuie, altfel în războiul economic suntem pierduţi”, a spus Florin Colceag.

“Noi n-am învăţat să ne preţuim resursele. Noi suntem de vină că am încurajat hoţia, am încurajat şmechereala”, a mai spus matematicianul la REALITATEA TV.

Prof. Dr. Florian Colceag, APEL CĂTRE NAŢIUNE: “Forţaţi societatea civilă să se organizeze, ca să nu pierim!”, sursa imagine: facebook.com/pages/Florian-Colceag

Prof. Dr. Florian Colceag, APEL CĂTRE NAŢIUNE: “Forţaţi societatea civilă să se organizeze, ca să nu pierim!”, sursa imagine: facebook.com/pages/Florian-Colceag

Sursa:

[1] cuvantul-ortodox.ro

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline