libris.ro

Descentralizarea Romaniei, sau ultimii pasi spre desfiintarea unui stat

Descentralizarea Romaniei, sau ultimii pasi spre desfiintarea unui stat

Nimic si nimeni nu va rupe Romania in bucati! Nu exista nici un avantaj, pentru Romania in privinta descentralizarii ei! Ganditi-va la Romania ca la un corp intreg, ca la o fiinta umana! Daca corpului, ii scoti o mina, un picior, capul, etc, va mai functiona acel corp!?Acelasi lucru se va intimpla si cu TARA TA ,ROMANIA .Nu trebuie sa fi „scolit” prea mult ca sa-ti dai seama ce vor sa faca „distinsii alesi” aflati in slujba puterilor oculte.

De la istoria furata a Romaniei /Daciei si inlocuirea acesteia cu istoria etniilor migratoare (tiganesti si huno-maghiare), precum si disparitia a cit mai multori dovezi ale continuitatii poporului dacic si a urmasilor acestora (adica noi romanii) in spatiul carpato-danubiano- pontic si ca o parafraza … sa ajuns sa se puna portretele inculturii (a se citii manelistilor rromi) in Muzeul Taranului Roman , la manipularile trusturilor mass-media, pana la manipularea neagra, etc.

Descentralizarea Romaniei, sau ultimii pasi spre desfiintarea unui stat

Ultimul pas, pentru distrugerea unei tari este acela de descentralizare, adicatelea, ruperea in bucati a Romaniei, pentru ca baronii locali si restul lumii sa dispuna dupa bunul plac, de tot ce tine fiecare regiune in parte.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


O țara descentralizata este oaza derbedeilor puși pe jaf și capatuiala .

O țara descentralizata este mult mai ușor de ocupat de catre cei care ne stau in coaste- vecinii noștri huni sau slavi, pentru ca țara fiind federalizata, centrele de control ar fi mult mai ușor de manipulat, odata ce acestea se vor regasi in ,, regiuni administrative ,, descentralizare inseamna- Federalizare, iar acesta inseamna ultimul pas spre desfiintarea unei tari, iar rusii, bulgarii, sirbii,ucrainenii si huno-maghiarii de abia asteapta asta.

De aceea s-au jerfit stramosii si inaintasii nostri si au ingrosat pamintul patriei cu trupul si singele lor unind aceasta tara , de cel putin 3 ori in decursul a 2000 de ani (Burebista . Mihai Viteazu Al. I.Cuza), pentru ca noi (de fapt nu mai suntem noi romanii care conducem aceasta tara ) , sa o distrugem.

Ca sa luam un exemplu, premierul actual al Romaniei a fost invitat de udmr (sic) la comemorarea a 100 si ceva de ani de la moartea citorva grupuri de secui, in Harghita. Inca a dat binete in limba maghiara, iar locul era impinzit de steaguri secuiesti si ungare , pe teritoriul unui stat suveran, unitar si indivizibi pe care acesta il reprezinta…unde imnul ungariei (sic) a fost cintat de o fanfara iar imnul ROMANIEI , a fost redat pe un display inregistrat .

Pina intr-acolo sa ajuns si a ajuns sa mearga acest premier.in cautare de voturi. Și cite asemenea exemple ale unei, guvernari dezastruoase pentru Romania, in general .

Dar nu numai guvernarea actuala a facut rau țarii ci și celelalte guverne care s-au perindat dupa lovitura de stat din 18-25 dec . 1989.

Ce ne face sa credem ca asa-zisa descentralizare, va fi ceva benefic pentru Romania!?

Nimic si nimeni nu ne poate face sa credem ca acești calai ai statului de drept , național,unitar și indivizibil așa cum este scris in Constituția Romaniei art.1 alineat 1 ,vor face bine pentru țara imparțind-o ca și cum ai imparte ciolane la ciini, v-o spun eu, stim cu totii care vor fi urmarile descentralizarii si repet ;odata descentralizata Romania, va fi mult mai usor de furat, tot ce se poate fura si distruge intrucit va ajunge pe mina baronilor locali tot ce inseamna masa lemnoasa(chiar si parcurile nationale vor fi distruse , cum se incearca in Parcul National din muntii Rodnei și in alte parcuri naționale din țara, gaze , bogatii aurifere, industrie cita mai este etc .In plus aceasta descentralizare (a se citi rupere) va trezi noi pretentii teritoriale, ale statelor vecine, pentru a-si lua si acestia cite o bucatica din trupul sfint al patriei noastre.

Asadar luati seama si nu va lasati amagiti.

Nimic nu trebuie sa treaca peste vointa poporului, cum nici aceasta descentralizare nu poate trece, fara un referendum. Iar noi cei care vedem aceste lucruri, cu alti ochii , trebuie sa aratam fratilor nostri pericolul care ne paste in urma unei decizii care ne poate costa TARA …DA! TARA TA , A MEA , A LUI …A LUI GHEORGHE SI A LUI ION.

Descentralizarea României , sau ultimii pași spre desființarea unui stat, imagine: deceneuinteleptul.wordpress.com
Descentralizarea României , sau ultimii pași spre desființarea unui stat, imagine: deceneuinteleptul.wordpress.com

Autor: Sandru Aron

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Şandru Aron

S-a nascut in anul 1970, jud. Vâlcea