RSS

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

Taxe inventate pentru colete de …

O problemă foarte gr…

Lia Savonea, noua șefă a CSM: "I…

Desemnată și apoi al…

PNȚCD cere retragerea premiului …

Acordarea acordarea …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

NU VOR LA RĂZBOI

Print Friendly, PDF & Email

„Prezenţa cetăţenilor ucraineni, supuşi serviciului militar, la comisariatul din or. Cernăuţi e catastrofală”, despre aceasta a declarat comisarul militar local, Iuri Viun,  în timpul sesiunii Consiliului Orăşenesc Cernăuţi, informează БукІнфо(BukInfo).

Dumnealui personal i-a îndemnat pe deputaţii Consiliului Orăşenesc să fie exemplu pentru cernăuţeni –  să treacă examenul medical şi să le demonstreze cum trebuie să-şi îndeplinească datoria faţă de ţară. De asemenea, comisarul militar local a anunţat că pe frontul din estul Ucrainei luptă 707 cernăuţeni, chemaţi sub arme încă anul precedent.

ÎN ESTUL UCRAINEI AU FOST OMORÂTE APROXIMATIV 550 DE PERSOANE

De la începutul conflictului armat din estul Ucrainei, din martie 2014, în Donbas au fost omorâţi aproape 5.500 de oameni, iar alte 12.000 de persoane au fost rănite, a informat Înaltul Comisariat ONU pentru Drepturile Omului.

Astfel, conform celor mai recente date, în războiul separatist din estul Ucrainei sunt cel puţin 5.358 de morţi şi 12.253 de răniţi, a anunţat Ravina Shamdasani, purtătorul de cuvânt al Înaltului Comisariat ONU pentru Drepturile Omului. Doar timp de trei săptămâni, în ianuarie curent, au fost ucişi 224 de civili. În consecinţa violenţelor teroriştilor proruşi, în regiunile separatiste Lugansk şi Doneţk, timp de 10 luni de desfăşurare a luptelor, şi-au pierdut viaţa peste 1250 de militari ucraineni, informează TSN.

AU FOST DAŢI DISPĂRUŢI 28 DE „KIBORGI”

Au fost daţi dispăruţi 28 de „kiborgi”, militari ucraineni, care au luptat în infernul din aeroportul din Doneţk. Vă amintim că trei din ei sunt originari din Bucovina. Din cauza luptelor crâncene, echipele de salvare nu pot pătrunde în  aeroport pentru a-i găsi pe vitejii militari, care, posibil, se află sub ruinele terminalului sau au fost luaţi prizonieri, anunţă Statul Major al armatei ucrainene (TSN).

NU VOR LA RĂZBOI, foto: zorilebucovinei.com

NU VOR LA RĂZBOI, foto: zorilebucovinei.com

Sursa:

[1] www.zorilebucovinei.com

 

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline