Presa chineza: Miresele din Ucraina pot rezolva problema dezechilibrului dintre sexe

Fenomenul mireselor din fosta URSS, fie ca e vorba de miresele rusoaice, ucrainence sau din alte foste republici sovietice este o realitate a zilelor noastre. Sunt diverse site-uri specializate care le pot gasi barbatilor din occident mirese din tarile sarace, de pe toate continentele, dar in special din Asia si din estul Europei. Printre cele mai frumoase sunt ucrainencele, recunoscute pentru frumusetea lor chiar si printre chinezi.

Ucraina a ajuns sa constituie solutia pentru a rezolva problema crizei dezechilibrului dintre sexe din China. Cum? Exportand fete tinere si frumoase, aflate se pare pe placul multora dintre chinezii care nu-si pot gasi o pereche in tara lor…

Presa chineza: Miresele din Ucraina pot rezolva problema dezechilibrului dintre sexe

“Economia lor este la pamant, dar femeile lor sunt deosebit de frumoase “, a scris publicatia chineza Beijing News (subventionata de stat) pe 22 ianuarie, sugerand că femeile din Ucraina ar putea fi o soluție pentru deficitul de femei al Chinei.

O analiza la scară largă a situatiei din China a relevat raportul grav dezechilibrat între sexe al acestei țări: media globală este de aproximativ 105 baieti nascuti la fiecare 100 de fete; dar anul trecut, în China, s-a constatat ca s-au născut peste 115 băieți, pentru fiecare 100 de fete.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Acest dezechilibru a fost constatat de fapt de mai mult timp, inca din anii 80, atunci cind a fost introdusa tehnologia sonograma pentru a se putea face detectarea sexului copilului.

Combinata cu politicile restrictive din China de planificare familiala, cand familiilor din mediul urban li s-a permis doar cate un sigur copil cu scopul de a limita cresterea demografica nesustenabila, aceasta problema a dezechilibrului dintre sexe in China produce acum consecinte greu de imaginat pentru alte tari: chinezii trebuie sa faca fata unui deficit de aproximat 34 de milioane de femei, iar parerea multor dintre barbatii chinezi care nu si-au putut gasi jumatatea este ca tinerele ucrainence sunt frumoase si indeplinesc toate conditiile pentru a le fi mirese.

Nota noastra:

A

In timp ce altii sunt foarte atenti la problemele demografice, in Romania nimanui dintre autoritatile statului pare sa nu-i pese ca tara noastra a pierdut foarte repede peste 4 milioane de locuitori!

Idiotii care “conduc” Romania n-ar trebui sa aiba liniste pana nu aduc inapoi romanii acasa!

Ce refugiati va trebuie mai oligofrenilor cand Romania nu a fost in stare sa ofere nimic celor 4 milioane de romani plecati din tara?

Presa chineza: Miresele din Ucraina pot rezolva problema crizei dezechilibrului dintre sexe, foto: mp.weixin.qq.com
Presa chineza: Miresele din Ucraina pot rezolva problema crizei dezechilibrului dintre sexe, foto: mp.weixin.qq.com

Surse:

[1] foreignpolicy.com

[2] mp.weixin.qq.com

 

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Deportările românilor basarabeni în Siberia

joi feb. 12 , 2015
Trecută prin foc şi prin sabie, Furată, trădată mereu Eşti floare de dor Basarabie, Eşti patria neamului meu. Basarabia a fost mereu o provincie vitregita, calcata de hoti si banditi, jefuita, furata, tradata, trecuta prin foc si prin sabie. A cata oara a fost tradata si abandonata Basarabia in ghearele […]
Deportările românilor basarabeni în Siberia

Poate vă place și:

libris.ro