20 Martie 1919: Consiliul Dirige…

Observând cum se pre…

Ceremonial militar și religios o…

Duminică, 17 martie …

George Mioc: "PLUS-ul domnului C…

" Spre deosebire de …

Buna Vestire la Valea Zălanului …

" Buna Vestire la Va…

Iohannis continuă să dezbine rom…

Câți români s-au pre…

Nem Autonomia! Proiectul celor d…

Două dintre comisiil…

INCALIFICABIL! Primar amendat pe…

Să auzi că în Români…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Pana si John Onoje stie ca Basarabia e Pamânt Românesc!

Print Friendly, PDF & Email

John Onoje (n. 15 aprilie 1959) este un activist politic din Republica Moldova. John Onoje a venit la Chișinau din Sierra Leonein 1999, pentru a scapa de razboiul civil din țara sa natala. Dupa ce a trait ca un refugiat pentru mai mult de un deceniu, el a dobandit cetațenia Republicii Moldova pe 17 ianuarie 2011. John Onoje militeaza pentru unirea Republicii Moldova cu Romania.Potrivit Amnesty International, el este o victima a rasismului.

Pana si John Onoje stie ca Basarabia e Pamânt Românesc!

John Onoje, membru al Partidul Național Liberal , protesteaza frecvent impotriva comuniștilor si a influentei ruse din Moldova. Pe 21 noiembrie 2011, in ajunul vizitei lui Serghei Lavrov la Chișinau, John Onoje a protestat in fața Ministerul Afacerilor Externe din Republica Moldova impotriva prezenței Armatei a 14-a.

LINK VIDEO

Nota noastra: In ultimul timp am avut neplacuta ocazie sa constatam de mai multe ori ca sunt persoane care fac propaganda impotriva unirii Romaniei cu Republica Moldova chiar și printre așa ziși romani, care nu sunt altceva decat niște cozi de topor, adevarați tradatori de țara.

Oficial, am scapat de bolșevici și de comuniști in Romania, dar neoficial ei conduc inca multe instituții ale statului roman, promoveaza inca tezele kominterniste,comuniste, staliniste, indreptate impotriva unitații naționale, impotriva valorilor istorice, culturale, spirituale, constituind inca avangarda neocomunismului exportat dinspre Est spre Vest.

Jigodii lipsite de orice principii morale sau de simț patriotic lovesc cu buna intenție in tot ce este romanesc, in toate interesele naționale romanești, promovand in schimb cu fiecare ocazie interese straine, ori pe cele rusești, ori pe cele maghiare sau oricare altele in afara de cele ale romanilor.

Luați exemplul lui John Onoje pentru ca pana și John Onoje știe ca Basarabia e Pamânt Românesc!

Până și John Onoje știe că Basarabia e Pământ Românesc!

Până și John Onoje știe că Basarabia e Pământ Românesc!

Sursa:

[1] wikipedia.org

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Transport GRATUIT la peste 50 lei! -50% la 2.000 de titluri