RSS

Observații astronomice cu telesc…

Comunicat de presă -…

18 Octombrie 1944: Martiri uitaț…

Masacrul de la Chili…

(VIDEO) Dezastru ecologic la mic…

La doar câteva sute …

La 16 octombrie 1916 a sosit în …

Misiunea Militară Fr…

Avem cea mai coruptă "Justiție" …

Oare să aibă loc cea…

La 15 octombrie 1451 era asasina…

Pe locul unde astăzi…

Carei, ultima brazdă. Concurs na…

Cu ocazia Zilei de 2…

Pelerinaj sau stare de asediu? A…

Pelerinaj sau stare …

Tartorul cifrelor măsluite din G…

"După cazul Laurenți…

AUR este prima formațiune politi…

"AUR, listă 100% for…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Pana si John Onoje stie ca Basarabia e Pamânt Românesc!

Print Friendly, PDF & Email

John Onoje (n. 15 aprilie 1959) este un activist politic din Republica Moldova. John Onoje a venit la Chișinau din Sierra Leonein 1999, pentru a scapa de razboiul civil din țara sa natala. Dupa ce a trait ca un refugiat pentru mai mult de un deceniu, el a dobandit cetațenia Republicii Moldova pe 17 ianuarie 2011. John Onoje militeaza pentru unirea Republicii Moldova cu Romania.Potrivit Amnesty International, el este o victima a rasismului.

Pana si John Onoje stie ca Basarabia e Pamânt Românesc!

John Onoje, membru al Partidul Național Liberal , protesteaza frecvent impotriva comuniștilor si a influentei ruse din Moldova. Pe 21 noiembrie 2011, in ajunul vizitei lui Serghei Lavrov la Chișinau, John Onoje a protestat in fața Ministerul Afacerilor Externe din Republica Moldova impotriva prezenței Armatei a 14-a.

LINK VIDEO

Nota noastra: In ultimul timp am avut neplacuta ocazie sa constatam de mai multe ori ca sunt persoane care fac propaganda impotriva unirii Romaniei cu Republica Moldova chiar și printre așa ziși romani, care nu sunt altceva decat niște cozi de topor, adevarați tradatori de țara.

Oficial, am scapat de bolșevici și de comuniști in Romania, dar neoficial ei conduc inca multe instituții ale statului roman, promoveaza inca tezele kominterniste,comuniste, staliniste, indreptate impotriva unitații naționale, impotriva valorilor istorice, culturale, spirituale, constituind inca avangarda neocomunismului exportat dinspre Est spre Vest.

Jigodii lipsite de orice principii morale sau de simț patriotic lovesc cu buna intenție in tot ce este romanesc, in toate interesele naționale romanești, promovand in schimb cu fiecare ocazie interese straine, ori pe cele rusești, ori pe cele maghiare sau oricare altele in afara de cele ale romanilor.

Luați exemplul lui John Onoje pentru ca pana și John Onoje știe ca Basarabia e Pamânt Românesc!

Până și John Onoje știe că Basarabia e Pământ Românesc!

Până și John Onoje știe că Basarabia e Pământ Românesc!

Sursa:

[1] wikipedia.orgSite-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info