RSS

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

De ce suntem sub atacul ocultei? Solutii si strategii de lupta

Print Friendly, PDF & Email

Harta de mai sus reliefeaza gradul de credinta in Dumnezeu in tarile europene.

Romania, cu tot cu Basarabia sunt in top.

Este atacata azi Romania in mod special de oligarhiile oculte, de papusarii mondiali? De ce ? Haosul si saracirea romanilor au un caracter vadit dirijat.

Azi se cultiva programatic neincrederea, eliminarea sau batjocorirea discursului crestin, infiltrarea la varf a ierarhiei ecleziale, aruncarea in derizoriu a iubirii de neam si tara, se realizeaza programe si politici mondiale de reducerea numarului populatiei, se practica tehnici de reeducare, de reformatare a hartilor cerebrale precum abuzul visual, socul emotional,violenta gratuita (pe strazi sau in media), luatul peste picior al oricaror repere morale, instigarea categoriilor sociale una impotriva alteia, cultivarea panicii si a deznadejdii.

De ce suntem sub atacul ocultei? Solutii si strategii de lupta

Se realizeaza infrastructuri de urmarire si control, pentru a determina obedienta, frica constienta sau subconstienta, iar stirile din media sunt adevarate sedinte de propaganda, de expunere implicita sau explicita a unei agende de lucru.

Toate acestea sunt implinirea unui plan “stiintific”sistematic realizat cu mult timp in urma. Nu ma credeti? Iata ce scria Bertrand Russell in 1953:

“Populatia nu va cunoaste felul in care i se inoculeaza convingerile. Cind tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni in acest fel va putea sa controleze intreaga populatie in mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie… Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate intr-o singura generatie. Exista insa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul… O societate stiintifica nu poate fi stabila decit sub conducerea unui guvern mondial.” (Bertrand Russell, laureat al Premiului Nobel, in “Impactul stiintei in societate”, 1953)

Care sunt solutiile pentru rezistenta noastra in fata acestor planuri diabolice?

Intoarcerea la Hristos, si la radacinile neamului Romanesc, sfintirea tuturor aspectelor vietii cotidiene, simplificarea vietii, prevenirea celorlalti, trezvia si veghea asupra rautatilor ce vin asupra noastra, marturisirea credintei prin virtuti, fapte, cuvinte, atitudini, cu mult curaj si multa pace, cu durere pentru caderile unora, cu durere pentru suferintele pregatite de slugile satanei, pentru fratii nostri, cu durere pentru inconstienta si ignoranta multimilor fata de cele ce li se pregatesc.

De ce suntem sub atacul ocultei? Solutii si strategii de lupta, imagine- altermedia.info

De ce suntem sub atacul ocultei? Solutii si strategii de lupta, imagine- altermedia.info

Sursa:

[1] bucovinaprofunda.wordpress.com via www.altermedia.info

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline