libris.ro

Cine se afla in spatele campaniei agresive impotriva religiei in scoli?

Cine se afla in spatele campaniei agresive impotriva religiei in scoli?

Nu ştiaţi cine împinge organizaţia ASUR de la spate – ai cărei reprezentanţi sunt Moise şi Cernea – în lupta împotriva firii unui neam creştin? Aceiași care au organizat Maidanul la Kiev şi care promovează homosexualitatea în forţă, numind un ambasador mondial pe această problema în încercarea de a coloniza o lume care se opune încă experimentelor sociale criminale.

Cine se afla in spatele campaniei agresive impotriva religiei in scoli?

Departamentul de Stat al SUA, prin Biroul pentru Democraţie, Drepturile Omului şi Muncă, a lăudat ASUR (Asociaţia Secularist-Umanistă din România) pentru programul intitulat „Stop îndoctrinării religioase în şcoli!” în România. Departamentul de Stat al SUA specifică în anii trecuţi:

„În septembrie, ASUR a îndemnat Ministerul Educaţiei să retragă imediat din şcoli manualele de religie care promovează intoleranţa şi să facă toţi paşii necesari pentru a preveni îndoctrinarea religioasă. Asociaţia şi-a exprimat îngrijorarea în privinţa includerii conceptelor de „păcat”, „iad” şi „diavol” în manualele de religie pentru şcolile primare. ASUR a criticat, de asemenea, înscrierea din oficiu la orele de religie şi a început o campanie pentru a informa părinţii că au dreptul să-şi retragă copiii de la ora de religie” (sursă – ActiveNews)

Emil Moise este şi absolvent al cursurilor postuniversitare – pentru doctoranzi şi profesori universitari – în programul “Religion, Globalization, and the State”, organizate de Central European University din Budapesta, Ungaria, o facultate fondată de Soros special pentru colonizarea culturala a Europei de Est.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Aportul României la această şcoală ideologică a fost reprezentat de un escroc, membru marcant al GDS, „profesorul” Sorin Antohi, şeful departamentului de istorie al Universităţii Central Europene, fost turnător la Securitate, prieten al lui Tismăneanu care l-a făcut membru în Comisia Prezidenţială pentru analiză dictaturii comuniste. Relevant este faptul că Sorin Antohi a condus DOCTORATE fără să aiba titlul de doctor! (Chiar mă întreb ce s-a întâmplat cu zecile de doctorate frauduloase ale acestei şcoli de dresaj ideologic.)

Aceasta chestiune de drept penal a fost escamotata de toți membrii GDS din motive de solidaritate a intelectualilor băsiști.

Remus Cernea deja nu mai are nevoie de prezentare. Este o creaţie politică a sistemului globalist care a făcut dintr-un om fără însuşiri o persoană publică. Evident, cu sprijinul presei. Este de observat cum a fost învăţat în şcolile de formare a activiştilor NWO să folosească stereotipuri verbale repetate până intră bine în capul unor oameni lipsiți de structuri interioare temeinice: „îndoctrinare religioasă”, „intoleranţă, „atac la persoană”, „fundamentalism” vs. „toleranţă”, „eu întorc şi celălalt obraz” etc. Un demagog bine dresat şi împins de politica oficială americană la televiziuni, care i-au creat o enormă platforma publică.

Se începe cu ora de religie, iar presa îşi face datoria de Coloana a V-a a ateismului din România. Atacurile împotriva BOR sunt continue de ani de zile şi am atras atenţia într-un articol că în spatele acestora se află structuri din SRI care dirijează atacul împotriva fibrei ontologice a neamului românesc, unii dintre ei fiind membri sau susţinuţi în carieră de culte neoprotestante americane.

O să urmeze mai mult ca sigur, exact ca în Occident, după ce numărul creştinilor devine neglijabil iar propaganda permanentă reuşeşte să creeze Omul Nou, un atac împotriva simbolurilor creştine, a Crucii şi a marilor sărbători creştine – Naşterea Domnului şi Învierea -, obligarea preoţilor de a oficia căsătorii homosexuale şi considerarea sodomiei ca un fapt firesc, nu un păcat. Pentru asta se cenzurează deja pasajele biblice neconvenabile.

Pentru că România are cei mai puţini atei din Europa şi sentimentul religios este încă extrem de puternic (numai micuţa Malta ne depăşeşte procentual, dar foarte puţin), aveţi motivul pentru care această presiune ideologică a globalismului este colosală. Forţele acesteia in nu se vor da în lături că să folosească războiul „cald” după cel propagandistic, ca soluţie a acestei „probleme” de inadecvare a României la o direcție impusă pe plan mondial.

Ce se poate face ca sa ne opunem acestui fenomen de distrugere a spiritului și identității naționale? În afara unei lupte duhovnicești necesare oricărui creștin care și-a asumat un parcurs ecleziastic spre Mântuire, ar trebui sa structuram o opoziție reala. Pentru asta însă, spaima de politică inoculată nouă timp de 70 de ani ar trebui sa dispară sau măcar să fie depășită.

PS Înainte de orice, înscrieți-va copiii la ora de Religie!

Iulian Capsali

SRI si SIE au incaput pe mana unor suflete de slugi de ale lui Soros, sursa imagine: deveghepatriei.wordpress.com
SRI si SIE au incaput pe mana unor suflete de slugi de ale lui Soros, sursa imagine: deveghepatriei.wordpress.com

Sursa: [1] Iulian Capsali

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info