PROFETIA LUI AGATANGHEL, traitor la 1273 in insula Rhodos

“Agatanghel sau Sfarsitul omului. Prorocie pentru sapte sute de ani despre politicestile treburi din Europa”
“in vremea aceasta in ţara asezata pe Carpati pana la Dunare, tara de la Gurile Dunarii, numita si tara Lupului, va aparea fiului omului incins cu sabie de Arhanghel, care va face o organizatie numita Legheon. Membrii acestei organizatii vor fi prigoniti de capul statului, vor fi închisi si ucisi la raspantii de drumuri, si multi vor fugi peste hotare, prigoniti de poporul dusman lui Dumnezeu.

PROFETIA LUI AGATANGHEL, traitor la 1273 in insula Rhodos

In timpul acesta tara Vulturului va face razboi cu tara Ursului si in prima parte a razboiului Vulturul va fi biruitor. Dar cand va fi aproape de inima Ursului, acesta va primi ajutor de la “fiara de peste ape” si Vulturul va fi infrant. Si inima lui va fi impartita in patru. Si in timp ce ursul va inainta spre inima vulturului, toate cetatile ursului vor striga : “pace!, pace!, pace!”. Si tot poporul acesta din tara de pe Carpati va cadea in grea robie si multi vor pieri.

Dar Maica Domnului si Sfantul Ioan vor aduna in potire sangele lor si se vor infatisa cu el inaintea Tronului Fiului. Si nu pentru vrednicia lor, ci pentru rugaciunile Ei, cei care vor mai fi ramas vii vor fi scosi afara din temnite. Si dupa o vreme rana Vulturului se va vindeca. Dar ultima batalie impotriva “lupilor imbracati in piei de oaie” se va da in tara Scitilor. Si atunci acestia vor fi infranti si va fi vai de tine “om rosu”. Si dupa aceea va porni de pe crestele acestei tari de pe Carpati o actiune de reincrestinare a tuturor neamurilor.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net
PROFETIA LUI AGATANGHEL, traitor la 1273 in insula Rhodos
PROFETIA LUI AGATANGHEL, traitor la 1273 in insula Rhodos

Din Cartea “HRISTMOS”, Descoperirea fericitului Agatanghel, de Zosima, tradusa in Man. Neamt, anul 1905.

Parintele Cleopa ne-a spus ce-si aminteste din aceasta carte, care nu se stie unde a disparut. Au fost doua carti, aceasta din 1905 avea si talcuirea vedeniilor, iar cealalta – a doua – reda numai simplu vedeniile. Zosima Pascal a tradus cartea fiind la Muntele Athos.

Fericitul Agatanghel a vazut in insula Corsica o vedenie ca aceasta: Un vultur iesea din mare, cu aripi de aur si cu perle pretioase, iar vulturul a strigat… ” Agatanghel, Agatanghel … ” Sfantul s-a speriat, dar glasul i-a zis: “Nu te teme!. A iesit sfantul la marginea marii si a vazut o harta de piele, pe care era intreaga Europa, iar pe harta aratau fiecare tara, Romania – R, Grecia – G, Rusia -RS, Italia -I, iata profetiile referitoare la fiecare tara:

România

Am vazut 3 focuri pe o movila inalta pe Dunare, un glas striga: Romanie, Romanie, sfarsitul necazurilor tale un 5 si 50, adica 550 de ani. Vedenia are loc la anul 1327+550 de ani=1887, cand Romania si-a dobandit independenta.

Apoi am vazut un bou si un leu.

Boul este mult luptator, dar va scoate drepturile sale, anul 1916 biruinta. De cand e tara aceasta a avut numai de suferit, dar a rabdat ca si boul, este boul de pe stema Moldovei.
Leul este prea viteaz, se va ridica deasupra cocosului (Ungaria). Cocosul insa va scoate ochii leului, i-a scociorat in 1940, ne-a luat Ardealul, dar Leul (Transilvania) a luat inapoi de la unguri Ardealul.”

“Si atuncea se vor duce toti la dansul din toate partile si isi vor cere partile tarilor care au fost robite de alti imparati, si isi vor lua locurile care le au stapanit altii cu nedreptate, pentru ca, zice: se vor intoarce fiecare la cuiburile parintesti, ca zice Sf. Metodie: si boul va ragi, adica tara noastra (Romania), care era de jaful tuturor. Asisderea vor face natiunile, si isi vor lua partile lor fiestecare. Ca imparatul acesta asa va fi de pasnic, ca va fi ca un tata al tuturora. Romania va lua toate hotarele sale! “

Ungaria

“Amaratul de cocos (Ungaria) se retrage in tara lui si nu mai canta altul niciodata”. Nu va mai canta Ungaria in Romania niciodata.

Nota noastra: Pentru o clipa ne-am gandit ca “vulturul” ar putea fi SUA, dar recitind textul reiese ca profetia este legata de evenimentele istorice de la mijlocul secolului trecut si este vorba de fapt de vulturul german. Nu stim cum priveste biserica aceste profetii dar ideea ca asemenea planuri si/sau evenimente erau cunoscute unor oameni cu har in urma cu sute de ani sau chiar si mai mult timp, ne fac sa ne gandim la cat de efemera este existenta umana si la cat de mici suntem noi in aceasta ecuatie a spatiului si timpului, si la cat de putine putem face noi pentru a ne schimba destinele sau istoria.

PROFETIA LUI AGATANGHEL, traitor la 1273 in insula Rhodos
PROFETIA LUI AGATANGHEL, traitor la 1273 in insula Rhodos

Surse:

[1] Eugen Isar

[2] www.crestinortodox.ro

 

[tp_product id=”9224978″ feed=”396″]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

Presa din Polonia: Presedintele Iohannis face curatenie dupa mizeria lasata de pro-rusul Basescu

sâm mart. 14 , 2015
Unul dintre ziarele din Polonia caruia Klaus Iohannis i-a acordat un interviu in timpul vizitei la Varșovia scrie ca noul sef al statui roman “face curat dupa dezordinea lasata de pro-rusul Traian Basescu”. UPDATE: Publicatia poloneza a sters ulterior calificativul “pro-rus” atribuit fostului presedinte Basescu. Iohannis a vorbit intr-un interviu […]
Presa din Polonia: Presdintele Iohannis face curatenie dupa mizeria lasata de pro-rusul Basescu

Poate vă place și:

libris.ro